Δεν εκλέγεται με σταυρό ο Mr “εμβόλιος” σε όποια περιφέρεια και αν βάλει! Η προειδοποίηση Αβραμόπουλου στον Μητσοτάκη! “Αν δεν με βάλεις στο Επικρατείας θα στο διαλύσω το μαγαζί”

(Ξένη δημοσίευση) Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης (Α) συνομιλεί με τον Επίτροπο Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας Δημήτρη Αβραμόπουλο (Δ) κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, την Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

Του Άρη Σπίνου

Μιας και γίνεται πολύς λόγος για υποψηφιότητες, να σας πω για ένα ακόμα πρόσωπο για το οποίο έχουν ακουστεί πολλά σενάρια.

Αναφέρομαι στον Δ. Αβραμόπουλο. Ο πρώην υπουργός και επίτροπος έχει ακουστεί πως θα επανέλθει στην Α΄ Αθήνας, που… είναι και το εκλογικό του «σπίτι», ενώ έχουν υπάρξει σενάρια ακόμα και για την Αρκαδία και την Ηλεία, τις δύο ιδιαίτερες πατρίδες του.

Εμείς στο edolio5 σας έχουμε ενημερώσει ότι δεν πρόκειται να είναι υποψήφιος όσο εκκρεμεί σε βάρος του η υπόθεση Novartis! Του το έχουν πει και αρμοδίως.

Έμαθα ότι ο ίδιος σχεδόν απείλησε τους επιτελείς στο Μαξίμου να του ξεκαθαρίσουν εάν θα είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο επικρατείας εντός των 4ων πρώτων θέσεων.

Η απάντηση ήταν ένα ηχηρό όχι!