ΔΕΝ είμαστε αντιεμβολιαστές ούτε αρνητές… Είμαστε προβληματισμένοι!

Γράφει ο Apostolos Zervas, Παιδίατρος, με προϋπηρεσία στο ΛΟΙΜΩΔΩΝ και στο Υπουργείο Υγείας, Επιστημονικός Συνεργάτης Παιδιατρικής Κλινικής ΑΧΕΠΑ

#ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ – #ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ:

Οι λογικοί άνθρωποι έχουν μια απορία:

Γιατί τόση επιμονή να εμβολιαστεί ο παγκόσμιος πληθυσμός με εμβόλια που ευρίσκονται σε #πειραματικό_στάδιο;

Ο προβληματισμός τους είναι ακόμη πιο έντονος καθόσον:
1 . Οι #φαρμακευτικές_εταιρείες είναι ανεύθυνες για τις σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες του εμβολίου καθώς και για τους θανάτους που σχετίζονται με αυτό..

Κούβελας: Ένα παγκόσμιο πείραμα με προπληρωμένα εμβόλια και αποποίηση ευθυνών για τις φαρμακευτικές

2. Οι συνάδελφοι ιατροί – μέλη της Επιτροπής που γνωμοδοτεί για τα μέτρα που πρέπει να λαμβάνονται είναι επίσης #ανεύθυνοι και προστατεύονται δια νόμου με #ακαταδίωκτο ..

3. Η κυβέρνηση είναι επίσης ανεύθυνη όσον αφορά τις επιπτώσεις των μέτρων στην #οικονομία και την #κοινωνική_ζωή των Ελλήνων καθώς και στις επικίνδυνες παρενέργειες των εμβολίων ..

4. Είναι τελείως παράδοξο να αποδίδουν τον χαρακτηρισμό του ανεύθυνου σε όσους δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν, διότι είναι προβληματισμένοι στα θέματα της #ασφάλειας και #αποτελεσματικότητας των εμβολίων ..

Τέλος εκείνοι που συμμετέχουν σε διαδηλώσεις, είναι άνθρωποι που διαμαρτύρονται με συγκεκριμένα συνθήματα:
1. ΟΧΙ στην #υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών ..
2. ΟΧΙ στους #εκβιασμούς, τις απειλές και τις #δωροδοκίες ..
3. ΟΧΙ στους #διαχωρισμούς και τις διακρίσεις ..

Δεν είναι #αντιεμβολιαστές ούτε #αρνητές όπως σκοπίμως θέλουν κάποιοι να τους παρουσιάζουν και δεν έχουν καμμία διάθεση αντιπαράθεσης με συνανθρώπους τους, οι οποίοι έχουν εμβολιαστεί σεβόμενοι την #επιλογή τους ..

Και μία ακόμη απορία: Γιατί δεν δίδονται όλες οι επιλογές; Γιατί τα νοσοκομεία σαμποτάρουν τα φάρμακα κατά του κοροναϊού; – Πραγματικές ιστορίες