Δε βαριέσαι… Μια ψυχή πού ‘ναι να βγει…

Παρακαλώ, εάν έχετε εμβολιαστεί, μην μπείτε στον κόπο να διαβάσετε το παρόν άρθρο. Δεν έχει κάτι να σας προσφέρει.

Ώρες ώρες, πραγματικά αισθάνομαι ότι κάνουμε ανακύκλωση ενημέρωσης. Ένας φαύλος κύκλος, όπου εμείς (τα αντισυστημικά ιστολόγια) αποκαλύπτουμε απάτες, αυτές διακινούνται στο διαδίκτυο και τελικά ο φόβος νικάει τους αδύναμους.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχω ακούσει ή διαβάσει το «ναι ρε παιδιά, έχετε δίκιο. Έτσι είναι. Αλλά τι να κάνω; Φοβάμαι!…)

Κι από αυτό το ρήμα ξεκινούν ένα σωρό φόβοι…

Φοβάμαι για την υγεία μου
Φοβάμαι να μη με απολύσουν
Φοβάμαι τα πρόστιμα
Φοβάμαι μην αποκλείσουν τα παιδιά μου απ’ το σχολείο
Κι ένα σωρό ακόμα «φοβάμαι» που επιβεβαιώνουν τη γνωστή παροιμία: «ο φόβος φυλάει τα έρμα»…

Ε, λοιπόν, ας είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας εμείς οι υπόλοιποι. Εκείνοι που το Σύστημα αποκαλεί «αρνητές», «ψεκασμένους» και τους φορτώνει ένα σακί επίθετα. Κι εμείς φοβόμαστε. Όποιος από εμάς πει ότι δε φοβάται, καλύτερα να κάτσει σπίτι του, γιατί είναι επικίνδυνος και για εμάς και για την Πατρίδα.

Προσωπικά, ναι! Φοβάμαι!

Φοβάμαι να ζήσω σε μία υπάκουη κοινωνία χωρίς προσωπικότητα.
Φοβάμαι να μεγαλώσουν τα παιδιά μου σε μία κοινωνία που τους βλέπει ως αναλώσιμους.
Φοβάμαι μη χαθεί τελείως η Ελευθερία μου.
Φοβάμαι μη γίνουν τα παιδιά μου σκλάβοι του Συστήματος.
Φοβάμαι μη χαθεί τελείως η Πατρίδα μου.
Φοβάμαι μήπως πεθάνω αφήνοντας στα παιδιά μου μία Πατρίδα παντελώς σκλαβωμένη.
Για εμάς, δεν είναι η υγεία υπέρτατο αγαθό. Για εμάς, υπέρτατο αγαθό είναι η Ελευθερία! Διότι ποιος ο λόγος να έχεις υγεία και να είσαι σκλαβωμένος; Ένας υγιής σκλάβος, είναι ανίκανος να προσφέρει στον εαυτό του, στην οικογένειά του, στο κοινωνικό σύνολο και στην Πατρίδα. Προσφέρει μόνο στους δυνάστες του, οι οποίοι του παραχωρούν το δικαίωμα να επιβιώνει με το ζόρι, ώστε να ζουν αυτοί καλά και να τρώνε με δέκα μασέλες.

Και είναι αλήθεια ότι οι φτωχοί εξακολουθούν να υπάρχουν, όχι γιατί δεν υπάρχουν χρήματα και τρόφιμα να τους δώσουμε, αλλά γιατί αυτά που έχουμε δε φτάνουν να χορτάσουν το αδηφάγο Σύστημα. Ένα Σύστημα που ελέγχει το χρήμα και τη διακίνηση των αγαθών, μόνο προς όφελός του. Οι υπόλοιποι, έχουμε την ψευδαίσθηση της ζωής, στο βαθμό που το Σύστημα το επιτρέπει. Για Ελευθερία όμως, ούτε λόγος…

Ή μάλλον… Είμαστε ελεύθεροι… Είμαστε ελεύθεροι να επιλέγουμε ανάμεσα σε αυτά που εκείνοι μας «προσφέρουν». Είμαστε ελεύθεροι να επιλέξουμε ένα τηλεοπτικό σταθμό από εκείνους που αυτοί εγκρίνουν. Ένα ραδιοφωνικό σταθμό από εκείνους που αυτοί εγκρίνουν. Ένα αγαθό από εκείνα που αυτοί εγκρίνουν.

Ακόμα και τα βιολογικά τρόφιμα είναι ένα παραμύθι. Σου λένε ότι είναι βιολογικά, χωρίς λίπασμα, χωρίς χημικά. «Ξεχνάνε» όμως να σου πουν ότι αυτά τα τρόφιμα είναι υβρίδια. Είναι προϊόντα υβριδικών σπόρων.

Όχι φυσικών. Και τα υβρίδια, είναι χειρότερα από το λίπασμα. Το λίπασμα θα σε ξεπαστρέψει μια και καλή. Το υβρίδιο όμως, σε τρώει σιγά σιγά, από μέσα. Από τα σπλάχνα. Και σου δίνουν την επιλογή: απλή καλλιέργεια όπου θα πάθεις καρκίνο σε 10 χρόνια, ή βιολογική καλλιέργεια που θα τον πάθεις σε 20; Η επιλογή είναι δική σου… Τόσο ελεύθεροι είμαστε…

Τόσον καιρό φωνάζουμε για τα εμβόλια του SARScov2. Το Σύστημα μας βγάζει φαντασμένους. Τι λέει όμως Η Ευρωπαϊκή Βάση Δεδομένων για τις παρενέργειες των εμβολίων;

Για το mRNA της Moderna:

Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Βάση Δεδομένων, έχουν καταγραφεί 29.616 κρούσματα με παρενέργειες από το εμβόλιο της Moderna.

Για το mRNA της Pfizer:

Πάντα σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Βάση Δεδομένων, έχουν καταγραφεί 191.215 περιπτώσεις παρενεργειών από το εμβόλιο της Pfizer.

Για το Astra Zeneca:

Εδώ, έχουν καταγραφεί 237.648 περιπτώσεις…

Τέλος, για το Johnson & Johnson (Jensen) :

Η Βάση κατέγραψε 4.997 περιπτώσεις παρενεργειών.

Στο σύνολο: 460.776! Σχεδόν μισό εκατομμύριο καταγεγραμμένες περιπτώσεις παρενεργειών! Αριθμός τραγικός! Κι αυτοί είναι μόνο όσοι έχουν καταγραφεί. Υπάρχουν πάρα πολλές περιπτώσεις που δεν έχουν καταχωρηθεί σε μία προσπάθεια απόκρυψης της αλήθειας. Και βάση των μαθηματικών πιθανοτήτων που θέλουν 1 στις 3 περιπτώσεις να αναφέρονται (και και πιστεύω ότι είναι πολύ περισσότερες) τότε έχουμε 1.382.328 περιπτώσεις. Σε αυτές δε βάζουμε εκείνους που είχαν πρόσκαιρες παρενέργειες μίας ή τριών ημερών.

Αν πάμε και στους θανάτους, θα μαυρίσει η ψυχή μας, καθώς 1 στους 100 αναφέρονται κι αυτοί με την κατάληξη «ερευνάται η σχέση του εμβολίου με το θάνατο». Προσωπικά, γνωρίζω 4 περιπτώσεις θανάτου που συνδέονται με εμβολιασμό και που κανένας δεν είδε το φως της δημοσιότητας.

Αυτά βέβαια, δεν τα λέμε για να μεταπείσουμε όποιον έχει πάρει την απόφαση να εμβολιαστεί. Όχι! Αναφαίρετο δικαίωμα του καθ’ ενός το να εμβολιαστεί. Όμως, αναφαίρετο δικαίωμα δικό μας το να μην εμβολιαστούμε και το να κρατάμε αποστάσεις από όσους γνωρίζουμε ότι έχουν εμβολιαστεί. Αυτά, τα λέμε για να ενημερώνουμε μόνο όσους αρνούνται να εμβολιαστούν, ώστε να πάρουν δύναμη για τη συνέχεια. Διότι η γνώση, είναι δύναμη. Η υπακοή είναι υπέρτατη αδυναμία.

Γι’ αυτό και ζητάω να μη διαβάσουν αυτό το κείμενο όσοι έχουν εμβολιαστεί. Ακόμα κι αν αλλάξουν γνώμη, είναι αργά. ΠΟΛΥ αργά!

Αλλά δε βαριέσαι… Μια ψυχή πού ‘ναι να βγει, ας βγει. Ποιος δίνει σημασία στις λεπτομέρειες, ε;

Γ ΜΕΤΑΞΑΣ
ΚΑΤΑΧΑΝΑΣ