Ἡ Δῆλος, ἡ Μενδώνη καί ὁ Ἐζεκιήλ…

Γιά νά περάσουν τήν προπαγάνδα τῆς ἀνεκτικότητος,τῆς ἀποδοχῆς ἀλλοφύλων,τοῦ μπασταρδέματος τῆς ῥάτσας μας ἀναφέρονται στίς Πολιτιστικές ἐκφάνσεις τῶν Ἑλλήνων ( Κυκλαδικός,Μινωϊκός,Μυκηναϊκός…. ) λές καί πρὄκειται γιά ἀλλογενεῖς πού ἦρθαν στόν χῶρον αὐτό πού λέγεται Ἑλλάδα !
Ξέρεις πόσο κακό κάνουν,ὅταν οἱ πολλοί καί ἀδαεῖς καταπίνουν παρόμοιες ἀνοησίες;Σαφῶς καί ξέρεις.

« …αλλά εκεί στηρίζουν την προπαγάνδα τους, στην συρρίκνωση της ιστορίας μας και του πολιτισμού μας…η ελληνική παιδεία αφήνεται στο έλεος των αναθεωρητών του μαρξισμού που εξουσιάζουν αυτόν τον τόπο δεκάδες χρόνια τώρα … την ανθρωπολογική εργασία του Πουλιανού που αποδεικνύει πέρα από κάθε αμφιβολία το αυτόχθων των Ελλήνων με την εκατοντάδων χιλιάδων χρόνων παρουσία μας εδώ την φίμωσαν με κάθε τρόπο, συνεχίζουν απτόητοι το εθνοκτόνο σχέδιο τους…Θέλουν λυσσασμένα η ατζέντα τους να υλοποιηθεί στο έπακρο, καθετί ελληνικό πρέπει να πάψει για να νιώσουν την υπεροχή τους, αυτά συμβαίνουν όταν τα εβραϊκά χέρια κινούν τα νήματα σε αυτή την χώρα…»

Τό θέμα εἶναι,ἐδῶ πού ἔχουμε φθάση,τί μποροῦμε νά κάνουμε; Βλέπεις,ἀκόμη καί ἐκεῖνοι πού κατά καιρούς παρουσιάζονται ὡς ὑπέρμαχοι σέ θέματα ἑλληνισμοῦ,τούς προσκύνησαν κυριολεκτικῶς ! Ποιόν νά ἐμπιστευθῇ ὁ Ἕλληνας;

Κι᾿ἐμεῖς,ὅσοι ἔχουμε ἀπομείνη,μέ ὅσα μπορεῖ ὁ καθείς ἀπό πλευρᾶς του νά κάνῃ,εἶναι ἄρα γε ἀρκετό;

Περισσότερα από τρεις χιλιάδες χρόνια, αγωνίζονται με κάθε ύπουλο τρόπο, να αφανίσουν τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.

Και φυσικά, δεν είναι τυχαίο πως “δικά τους γονιδιακά παιδιά” βρίσκονται σε καίριες θέσεις του κράτους… από πρωθυπουργούς και υπουργούς, έως ηγεσίες θεσμών.

Αν δεν μάθεις την Ιστορία της Πατρίδας σου ραγιά μου, την έχεις χάσει…

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ.1. Δεν είναι ρατσισμός των ΕΛΛΗΝΩΝ, εναντίον της ρυπαρής φυλής. Είναι όλος δικός τους ο ρατσισμός εναντίον των ΕΛΛΗΝΩΝ και των ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ.

Υ.Γ.2. ΙΕΡΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ, Η ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.