COVID-19 Είναι τελικά η Πανδημία Υγειονομική, η Πολιτικο-Οικονομική ;;

Το 2016.
Εκλέγεται ο Τράμπ και όχι η Κλίντον και ο πόλεμος ξεκινάει.

Τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης όλου του κόσμου ξεκινούν εκστρατεία δυσφήμισης κατά του άλλοτε αγαπητού τους και ξαφνικά,όλοι τον αποκαλούν πράκτορα της Ρωσίας.

2019.H κατηγορία ότι ο Τράμπ δούλευε για την Ρωσία κατ έπεσε μετά από 3 χρόνια ερευνών από 20 Δημοκρατικούς εισαγγελείς (Muellerprobe – Mueller report).Αμέσως,κατηγορείται ότι εκβίασε τον πρόεδρο της Ουκρανίας και απαιτείται παραπομπή από τους Δημοκρατικούς.Δημοσιεύεται η τηλεφωνική συνομιλία των δύο προέδρων και δεν υπάρχει κανένας εκβιασμός ή οτιδήποτε μεμπτό στα πρακτικά, παρόλα αυτά, οι Δημοκρατικοί επιλέγουν να προχωρήσουν με την παραπομπή του,προκαλώντας απορία γιατί.

Όλα τα μάτια του κόσμου στραμμένα στην Αμερική.Και όχι στην Κίνα.

Η πρόεδρος” της Αμερικανικής Βουλής(Speaker of the House), Nancy Pelosi, ενώ το Αμερικανικό Κογκρέσο ψήφισε υπέρ της παραπομπής του Προέδρου, εκείνη καθυστέρησε την κατάθεση του ψηφίσματος στην Γερουσία όπως απαιτείται ώστε να ξεκινήσει η δίκη, για πάνω από δύο εβδομάδες, χωρίς αιτιολογία. Τι περιμένει?

15 Ιανουαρίου 2020. Το πρώτο δημόσια αναγνωρισμένο κρούσμα COVID19 στην Αμερική είναι γεγονός.

15 Ιανουαρίου 2020. Η Nancy Pelosi καταθέτει το ψήφισμα παραπομπής του Τράμπ στην Αμερικανική Γερουσία για δίκη.

Όλα τα μάτια του πλανήτη στραμμένα στην Αμερική.Κανένα στην Κίνα.

Η Αμερικανική Οικονομία βρίσκεται στο Ζενίθ, και το Χρηματιστήριο σε ιστορικά υψηλά, ενώ η ανεργία σε ιστορικά χαμηλά,και δημοτικότητα του Τράμπ σε ιστορικά υψηλά.

Τα πλήθη στις ομιλίες του στις δεκάδες χιλιάδες ενώ στις ομιλίες των Δημοκρατικών στις δεκάδες.

Ο αριστερός Μπέρνι Σάντερς έχει μεγάλη απήχηση στους νέους αριστερούς της Αμερικής, όμως οι Δημοκρατικοί έχουν επιλέξει για υποψήφιο του Δημοκρατικού κόμματος τον Joe Biden, του οποίου ο γιος εμπλέκεται σε σκάνδαλο χρηματισμού εκατομμυρίων από ολιγάρχη της Ουκρανίας(Burisma Holdings) και για λήψη 1.5 δις Δολαρίων από το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας μέσω ενός Investment Fund. Δυστυχώς για τους Δημοκρατικούς, ο Joe Biden πάσχει από Γεροντική Άνοια.

Επίσης, εκκρεμούν υποθέσεις κατηγορίας του για σεξουαλική παρενόχληση (Tara Read).Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, σε συνεργασία με την Κίνα, δηλώνει στον κόσμο όλο τον Ιανουάριο ότι ο ιός δεν μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο.

28 Ιανουαρίου 2020.O Καθηγητής και επικεφαλής του Τμήματος επιδημιολογίας του Χάρβαρντ, Charles Lieber,συλλαμβάνεται για κατασκοπεία από τις αρχές της Αμερικής.

Ο Lieber συνελήφθη με ιούς στην κατοχή του που είχαν προορισμό το κέντρο ερευνών στο Wuhan της Κίνας. Mαζί του συνελήφθησαν και δύο Κινέζοι υπήκοοι.

31 Ιανουαρίου 2020.Ο Τράμπ διακόπτει όλες τις πτήσεις από και προς την Κίνα.Όλα τα μέσα μαζικής ύπνωσης τον κατηγορούν για ξενοφοβία και ρατσισμό.

Οι Δημοκρατικοί πολιτικοί (Nancy Pelosi, ChuckShumer, Bill DeBlasio, Andrew Cuomo κ.α.) όλο τον Φεβρουάριο ακόμα και στις 10 Μαρτίου,δήλωναν στις κάμερες ότι ο ιός είναι σαν την γρίπη και καλούσαν τον κόσμο γιορτάσει την Κινεζική Πρωτοχρονιά, να συμμετάσχει στην παρέλαση και στο υπαίθριο πάρτι και να συνεχίσει την ζωή του κανονικά.Ο πρόεδρος της Αμερικής από αρχές Φεβρουαρίου δηλώνει σε συνέντευξη τύπου στον Λευκό οίκο ότι υπάρχει μεγάλη ελπίδα στην χρήση του φαρμάκου κατά της Ελονοσίας HYDROXYCHLOROQUIN σε συνδυασμό μεZ-PAK (zinc, ψευδάργυρος).

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ξεκινούν εκστρατεία προπαγάνδας κατά του φαρμάκου.Δυστυχώς για εκείνους, γιατροί ανά τον κόσμο δημοσιεύουν τα ευρήματα τους από κλινικές μελέτες τους και από την χορήγηση του φαρμάκου σε πραγματικό χρόνο κατά την επιδημία.

Τα ανέκδοτα αποτελέσματα του αγγίζουν το 100% ίασης.Ταυτόχρονα,η μηχανή της παγκοσμιοποίησης πιάνει σε ανώτατη ταχύτητα.

Ο Μπιλ Γκέιτς, γνωστός “φιλάνθρωπος”, χωρίς ιατρικό πτυχίο, “σπρώχνει” στον κόσμο την ιδέα του εμβολίου κατά του κορωνοϊού πάση θυσία.

Σε πολλαπλές συνεντεύξεις του, δηλώνει ότι “Η κανονικότητα δεν θα επιστρέψει μέχρι να εμβολιαστεί όλος ο κόσμος”. Το ίδιο δηλώνει και ο Dr. Anthony Fauci, διευθυντής του οργανισμού αλλεργιών και μεταδοτικών ασθενειών της Αμερικής, μέλος του διοικητικού συμβουλίου πολλών οργανισμών υπό την χρηματοδότηση του Bill Gates, μέσω του Bill and Melinda Gates Foundation.

ΟBill Gates, ήδη χρηματοδοτεί 7 εργοστάσια παραγωγής του Εμβολίου κατά του Κορωνοϊου19, 6 μήνες μετά την “ανακάλυψη”του. O Bill Gates ήδη κατέχει πατέντες πολλών ιών και εμβολίων.

ΟBill Gates και η Microsoft, λίγους μήνες πριν την πανδημία, δημοσίευσε την έναρξη του προγράμματος ID2020.

Είναι στο χέρι σας να ερευνήσετε τι εστί, αρκεί για αρχή να γνωρίζετε ότι τα εμβόλ ιατης γρίπης περιέχουν υδράργυρο, εκτός των άλλων

Μάρτιος 2020. Ενώ ο Κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Andrew Cuomo δήλωνε στα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης ότι χρειάζεται απεγνωσμένα η Πολιτεία του 30.000 αναπνευστήρες και ότι δεν έχει αρκετή υποστήριξη από την Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση (Τραμπ), ο Πρόεδρος της Αμερικής δηλώνει στις κάμερες ότι ο Cuomo κρύβει αναπνευστήρες σε αποθήκες.

Κι ενώ τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης ξεκίνησαν ακόμα μια φορά πόλεμο προπαγάνδας,κράτησε μόνο μία μέρα γιατί βρέθηκαν οι αναπνευστήρες σε αποθήκες της τοπικής κυβέρνησης υπό τον έλεγχο του ΚυβερνήτηCuomo.

Όταν ρωτήθηκε μπροστά στην κάμερα, αμήχανα απάντησε “Εεε, ναι, έχουμε αναπνευστήρες αλλά τους κρατάμε ως εφεδρεία για την στιγμή της κορυφής της καμπύλης”.

Δηλαδή, κάποιοι άνθρωποι ήδη χάθηκαν γιατί ενώ χρειάζονταν αναπνευστήρα, ο Κυβερνήτης τους κρατούσε εφεδρεία για την “κακιά στιγμή”.

Μάρτιος 2020. Ο Πρόεδρος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, δηλώνει σε ανοιχτή και δημόσια συνέντευξη τύπου: “Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για τις προσπάθειες του, τώρα πια όλοι μένουν στα σπίτια τους.

Ο κίνδυνος που αντιμετωπίζουν πλέον έρχεται από τα μέλη της οικογένειας τους, και η επόμενη δράση μας θα είναι να εντοπίζουμε τα κρούσματα μέσα στα σπίτια, να εισερχόμαστε στις οικίες και να αφαιρούμε τα άτομα που πάσχουν, με σύνεση και ανθρωπισμό”.

Απρίλιος 2020. Πάνω από πέντε Δημοκρατικοί Κυβερνήτες πολιτειών, απαγορεύουν στους γιατρούς την χορήγηση του Hydroxychloroquin, ενώ η Ινδία ήρε την απαγόρευση εξαγωγής του φαρμάκου από την χώρα και ο Πρωθυπουργός Μόντι συμφώνησε με τον Πρόεδρο Τραμπ στην αποστολή τόνων του φαρμάκου στην Αμερική.

Χρειάστηκε μια αναφορά του Τραμπ στα μίντια για συνέπειες σε περίπτωση που η Ινδία δεν έστελνε το θαυματουργό συστατικό στην Αμερική.

Η μοναδική κλινική έρευνα πάνω στο Hydroxychloroquin + Zpak ξεκινά και Χρηματοδότης της φυσικά ο Bill and Melinda Gates Foundation, ο ίδιος άνθρωπος που εύχεται να αποτύχει το φάρμακο, χρηματοδοτεί την έρευνα πάνω στην αποτελεσματικότητα του.

Πρώτοconflict of interest., το συγκεκριμένο Controlled Study(ελεγχόμενη μελέτη), χορηγεί στους μισούς ασθενείς το φάρμακο και στους άλλους μισούς Placebo.

ΤοPlacebo σε κάθε μελέτη, οφείλει να είναι ανενεργό ώστε να ελεγχθεί η αποτελεσματικότητα του φαρμάκου, και άν οι αριθμοί ίασης του φαρμάκου πλησιάζουν με τον αριθμό ίασης με την χρήση του Placebo, τότε το φάρμακο θεωρείται άχρηστο. Γιατί σας τα αναφέρω αυτά?

Γιατί στην συγκεκριμένη μελέτη, το Placebo δεν είναι ανενεργό.Χρησιμοποιούν για Placebo ταμπλέτες ΒΙΤΑΜΙΝΗΣ C, και το δηλώνουν.Η Βιταμίνη C κάνει θαύματα κατά της ίωσης και λοιπών όμοιων παθήσεων. Άρα, οι ασθενείς θα δουν βελτίωση και με τοHydroxychloroquin, και με την Βιταμίνη C κι έτσι,ο Bill Gates μια ωραία πρωία, θα βγάλουν άχρηστο και το φάρμακο, και την ΒιταμίνηC

.Απρίλιος 2020. Οι φωνές κατά του Bill Gates, και των γιατρώνAnthony Faucy και Dr. Birx αυξάνουν. Ο πρώην (για πολλές δεκαετίες) Βουλευτής και πρώην υποψήφιος για την προεδρία της ΑμερικήςRon Paul, διεθνώς αναγνωρισμένος γιατρός στο επάγγελμα και πατέρας του επίσης αναγνωρισμένου γιατρού και μέλους της Γερουσίας της Αμερικής Rand Paul, ο οποίος παρεμπιπτόντως κόλλησε και θεραπεύτηκε από τον Κορωνοϊο, δήλωσε σε προσωπικό βίντεο απευθυνόμενος στους Αμερικανούς πολίτες και τους 700.000 ακόλουθους του στο Twitter: “Ο Fauci είναι απάτη.

Ο Πρόεδρος πρέπει να τον απολύσει άμεσα και το FBI πρέπει να ερευνήσει την σχέση του με τον Bill Gates. Εάν δεν τον απολύσει ο Πρόεδρος, πρέπει να τον απολύσει ο ίδιος ο λαός.Το έγκλημα που συντελείται κατά της Αμερικής και κατά όλου του πλανήτη θα γραφτεί στην ιστορία.”

13 Απριλίου 2020. Κλεισμένοι στα σπίτια μας και ο Στρατιωτικός νόμος σχεδόν. Πλησιάζει ενώ τα κρούσματα μειώνονται, Αναρωτήθηκε κανείς γιατί?

Με την κυβέρνηση να αποφασίσει να διακόψει τα δρομολόγια πλοίων στα νησιά μας. Με λιγότερους από 100 νεκρούς. Γιατί?Γιατί ο κ. Τσιόδρας και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έτσι λένε.

Και η Κυβέρνηση, από φόβο, ακολουθεί κατά γράμμα τις εντολές ενός μη εκλεγμένου,μη κυβερνητικού, ανεξέλεγκτου Οργανισμού που κατέχει 10 πατέντες εμβολίων ήδη.Ο κύριος Τσιόδρας. Απόφοιτος του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ.Τι σχέση έχουν το Χάρβαρντ με το κέντρο ερευνών στο Wuhan και τον Bill Gates?

Τι σχέση έχει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας με τον Bill Gates?

Τι σχέση έχει ο Π.Ο.Υ. με το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας και το Rockefeller Institute?Όταν σε φοβίσουν αρκετά, θα τους παρακαλάς να σου πάρουν όλες τις ελευθερίες.Με το να δείχνεις τον γείτονά σου που βγαίνει βόλτα στον ήλιο ως οφείλει ως ΑΝΘΡΩΠΟΣ, δείχνεις την πιο άσχημη μορφή της Ανθρωπότητας. Δεν απέχει πολύ το τώρα από την Κατοχή και τις κουκούλες.

Προσοχή.

Οι ειδήσεις όλων των καναλιών και οι δημοσιογράφοι τους, των εφημερίδων επίσης, είναι 100% ελεγχόμενοι.

Μην βλέπετε ειδήσεις.