«Άστραψε και βρόντηξε» ο Πολάκης κατά Γεωργιάδη: «Άκου τηλεβιβλιοπώλη πωλητή νανογιλέκων και αποτυχημένε μπουλντοζιέρη!»

Έξαλλος ο Πολάκης με Γεωργιάδη. Με αφορμή όσα είπε ο υπουργός Ανάπτυξης το πρωί της Τετάρτης κατά του Ευάγγελου Αποστολάκη, ο Παύλος Πολάκης εξαπέλυσε σκληρή επίθεση κατά του Άδωνι Γεωργιάδη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γεωργιάδης έκανε επίθεση το πρωί κατά του Ναυάρχου Αποστολάκη, σχολιάζοντας ότι «το έβαλε στα πόδια στην πρώτη στρακαστρούκα» και ότι «δεν έπρεπε να γίνει ούτε καφετζής όχι αξιωματικός».

Ωστόσο, τα λεγόμενα του υπουργού Ανάπτυξης προκάλεσαν την «έκρηξη» του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ξέσπασε μέσω ανάρτησης στο Facebook.

«ΑΚΟΥ τηλεβιβλιοπώλη πωλητή νανογιλέκων και αποτυχημένε μπουλντοζιέρη! Είσαι ένα ακροδεξιό μειράκιο της ιστορίας αυτού του τόπου! Επί Αποστολάκη το Όρουτς Ρέις δεν έκοβε βόλτες στο Αιγαίο. Επι ημερών σας σουλατσάριζε! Σε ποια τρύπα ήσουν χωσμένος τότε θαρραλέε πολεμιστή, που θα τολμήσεις να πιάσεις στο στόμα σου το Ναύαρχο που δεν σας βαστηξε φανάρι να ξεπλυθείτε από τον όλεθρο στην Εύβοια, στην Αττική και στην Ηλεία;;;;;», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Πολάκης.