Αποκαλύψεις που θα συζητηθούν από τον Τράγκα για μεγαλοδημοσιογράφους, Μητσοτάκη και όσα προσπαθούν να κρύψουν

Εάν δεν υπήρχε το διαδίκτυο οι Έλληνες πολίτες δεν θα μάθαιναν ουσιαστικά τίποτα για τις πληγές της ελληνικής οικονομίας, τα προβλήματα που απασχολούν εκατομμύρια οικογένειες και για όσα δεινά υφίστανται οι Έλληνες εξαιτίας της πολιτικής Μητσοτάκη και της γερμανικής κατοχής. Η ελληνική τηλεόραση και οι παρουσιαστές των ειδήσεων με εντολές του Μαξίμου ωραιοποιούν την κατάσταση και επιδιώκουν να πείσουν τους πολίτες ότι ζούνε σε ένα παράδεισο που είναι ασφαλής, προσφέρει εργασία, παρέχει υγειονομική προστασία και δίνει ευκαιρίες για το μέλλον των Ελλήνων πολιτών.

Η κ. Σία Κοσιώνη, ο κ. Χατζηνικολάου ο κ. Σρόιτερ, η κ. Ζαχαρέα, όλοι όσοι ασχολούνται με τις ειδήσεις και με ενημέρωση εξαιτίας των σχέσεων που έχουν οι καναλάρχες με τα ταμεία του Μαξίμου και της κυβέρνησης, επιδιώκουν να παρουσιάσουν τον κ. Μητσοτάκη ως έναν πολιτικό άγιο και θεόσταλτο, ο οποίος ασχολείται με την προαγωγή του πράσινου περιβάλλοντος, της πράσινης ενέργειας της καλής διαβίωσης των Ζώων, των μεγαλόπνοων έργων που θα προσφέρουν στους Έλληνες «μεγάλους περιπάτους», άφθονη ποδηλασία καθαρό αέρα σε πάρκα και εργασία πολυαμειβόμενη.

Η πραγματικότητα είναι ότι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι αποκρύβουν επιμελώς τον εργασιακό μεσαίωνα που φέρνει αυτή η κυβέρνηση. Κρύβουν τη φτώχεια και την αγωνία εκατοντάδων χιλιάδων οικογενειών καθώς και τη δυσαρέσκεια των Ελλήνων για τον τρόπο που λειτουργεί η Δημοκρατία στην Ελλάδα.

Ουδείς από τους επώνυμους αυτούς δημοσιογράφους είτε στην τηλεόραση είτε στο ραδιόφωνο δεν υπερασπίζεται τους εργαζόμενους και τις χιλιάδες οικογένειες που ζούνε ήδη σε συνθήκες Νοτίου Αμερικής και σε ατμόσφαιρα ανασφάλειας Μεξικού και Κολομβίας. Δεν αναφέρονται ποτέ στις απειλές που δέχονται υπάλληλοι υπουργείων για να μην καταθέσουν εναντίον του ελληνικού δημοσίου. Δεν αναπαράγουν τα ρεπορτάζ διεθνών ΜΜΕ που λένε ότι απέτυχαν παταγωδώς τα υγειονομικά σχέδια της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

PERIODISTA.GR