ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΥΑ

Μία από τις πιο πολυαναμενόμενες συναυλίες για φέτος – η οποία παραλίγο να ακυρωθεί, μόλις μερικές μέρες πριν – πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στη χώρα μας και, συγκεκριμένα, στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του ΟΑΚΑ. Ο γνωστός ροκ μουσικός Bryan Adams προσέφερε μία μοναδική μουσική εμπειρία στο ελληνικό κοινό, 27 χρόνια μετά από την τελευταία του συναυλιακή εμφάνιση στην Ελλάδα.

Ο Καναδός κιθαρίστας και τραγουδιστής είναι πολύ αγαπητός στη χώρα μας και αυτό αποδείχτηκε και με το παραπάνω χθες βράδυ, όπου υπήρξε πλήθος κόσμου. Ο Bryan αποθεώθηκε από τους μουσικόφιλους, οι οποίοι έστησαν στις πρώτες σειρές του χώρου πανό στα οποία αναγράφονταν οι φράσεις “Welcome back after 27 years” και “Greeks wanna rock”.

Με την ίδια φράση ευχαρίστησε τον κόσμο που παραβρέθηκε στη συναυλία και που του χάρισε το πιο θερμό του χειρκοκρότημα ο Bryan Adams. Με ένα post στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου φαίνεται το κοινό να κρατά με χαρά και χαμόγελο τα πανό, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την υπέροχη βραδιά στη συναυλία του στην Αθήνα.

Όπως έγραψε: “Greeks wanna rock! Thank you for such an amazing reception in Athens, great