Ακατάληπτο κρεσέντο τρόμου και αμηχανίας από τον επικεφαλής του ΠΟΥ. Γιατί καταγγέλει τις ενισχυτικές δόσεις!!!

Ακατάληπτο κρεσέντο τρόμου και αμηχανίας από τον ανεκδιήγητο επικεφαλής του ΠΟΥ ο οποίος συγκάλυψε τα πειράματα του επιθεωρητή του Peter Daszak στο Ινστιτούτο Βιολογίας της Wuhan και όχι μόνο.

Ο ίδιος ο Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους έχει τρομακτικές ευθύνες για τη διαχείριση της πανδημίας, για τα εκατομμύρια των νεκρών.

Οταν συγκαλύπτεις την εργαστηριακή προέλευση του ιού είναι αδύνατον να παραχθεί εμβόλιο-αντίδοτο.

Η αμηχανία που κυριαρχεί στις πιο εμβολιασμένες χώρες του κόσμου όπως η Πορτογαλία και το Ισραήλ είναι έκδηλη.

Η πρεμούρα του ανεκδιήγητου επικαφαλής του ΠΟΥ είναι ακόμη μία> Τρέμει στην ιδέα της παγκόσμιας ομάδας ελέγχου όπως καλούνται νομικά οι άνθρωποι που δεν έχουν κάνει ούτε έναν εμβολιασμό. Αυτός είναι ο εφιάλτης τους για καθαρά ποινικούς λόγους.

Ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας δήλωσε σήμερα ότι δεν πρέπει να υπάρχει η αυταπάτη ότι αρκεί η χορήγηση αναμνηστικών δόσεων για την έξοδο από την πανδημία της Covid-19.

“Καμία χώρα δεν θα μπορέσει να εξέλθει από την πανδημία με αναμνηστικές δόσεις και οι αναμνηστικές δόσεις δεν είναι ένα πράσινο φως για να γιορτάσουμε όπως προβλέπαμε”, δήλωσε ο Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους, γενικός διευθυντής του Π.Ο.Υ., σε συνέντευξη Τύπου στη Γενεύη.

“Προγράμματα αναμνηστικών δόσεων χωρίς διάκριση έχουν κάθε πιθανότητα να παρατείνουν την πανδημία, παρά να της βάλουν τέλος, διοχετεύοντας τις διαθέσιμες δόσεις σε χώρες που έχουν ήδη αυξημένα ποσοστά εμβολιασμού, προσφέροντας έτσι στον ιό περισσότερες πιθανότητες να εξαπλωθεί και να μεταλλαχθεί”, υπογράμμισε ο δρ Τέντρος.

“Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι η πολύ μεγάλη πλειονότητα των νοσηλειών και των θανάτων είναι άνθρωποι που δεν έχουν εμβολιαστεί, όχι εκείνοι που δεν έχουν λάβει αναμνηστική δόση”, επέμεινε και πρόσθεσε: “Και πρέπει να είμαστε πολύ σαφείς” για το γεγονός ότι “τα εμβόλια παραμένουν αποτελεσματικά εναντίον των παραλλαγών Δέλτα όπως και Όμικρον”.

(Aυτό ο τελευταίος του ισχυρισμός- όπως και πολύ άλλοι του εν λόγω ανεκδιήγητου- δεν στέκει σύμφωνα με τις πρώτες έρευνες από τη Μεγάλη Βρετανία και τη Σκωτία. Τα εμβόλια κατά της Omicron είναι τόσο αποτελεσματικά όσο η Coca Cola)

“Καθώς πλησιάζουμε στο νέο έτος, πρέπει όλοι να μάθουμε από τα επώδυνα μαθήματα που μας δίδαξε αυτή η χρονιά, Το 2022 πρέπει να είναι το τέλος της πανδημίας της COVID-19”, είπε ο επικεφαλής του Π.Ο.Υ.

Σύμφωνα με την επιτροπή ειδικών του Π.Ο.Υ. στον τομέα της εμβολιαστικής πολιτικής (SAGE), τουλάχιστον 126 χώρες έχουν ήδη δώσει οδηγίες για χορήγηση αναμνηστικής δόσης ή για επιπλέον εμβολιασμό (των παιδιών για παράδειγμα) και 120 από αυτές έχουν ήδη ξεκινήσει σχετικές εκστρατείες. Στη μεγάλη πλειονότητα, χώρες υψηλού ή μεσαίου εισοδήματος, ενώ “καμία φτωχή χώρα δεν έχει ακόμη εισαγάγει πρόγραμμα χορήγησης αναμνηστικής δόσης”, υπογραμμίζει η SAGE σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα το απόγευμα.

Εξάλλου, σε ενημέρωση των μέσων ενημέρωσης η επικεφαλής της τεχνικής ομάδας του Π.Ο.Υ. για την COVID-19, Μαρία βαν Κέρκοβ, είπε πως δεν υπάρχουν ακόμη αρκετά στοιχεία για τη νέα παραλλαγή Όμικρον του κορονοϊού ώστε να μπορούμε να πούμε αν είναι πιο μεταδοτική από την παραλλαγή Δέλτα.

“Έχουμε πράγματι ορισμένα δεδομένα που δείχνουν πως τα ποσοστά νοσηλειών είναι χαμηλότερα”, είπε, αλλά προειδοποίησε να μην εξαχθούν συμπεράσματα από πρώιμα στοιχεία επειδή “δεν έχουμε δει αυτή την παραλλαγή να κυκλοφορεί για αρκετό χρόνο σε πληθυσμούς σε όλο τον κόσμο, βεβαίως σε ευάλωτους πληθυσμούς”.

Η αξιωματούχος του Π.Ο.Υ. είπε ακόμη πως τα στοιχεία για τη νέα παραλλαγή, που εντοπίστηκε πρώτα στη νότια περιοχή της Αφρικής και στο Χονγκ Κονγκ τον Νοέμβριο, είναι ακόμη “ατακτοποίητα” καθώς οι χώρες ανακοινώνουν την άφιξη και την εξάπλωσή της.

ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ.GR