9 λόγοι που οι έξυπνοι άνθρωποι ζορίζονται στις σχέσεις

Ο καθένας αντιμετωπίζει τον δικό του αγώνα στις σχέσεις και στο ταξίδι για να βρει την αγάπη. Αν είστε ένας από τους ανθρώπους που τείνει να χρησιμοποιεί την αριστερή πλευρά του εγκεφάλου του, παρά την δεξιά και έχετε βιώσει κάποια προβλήματα στην αγάπη, εδώ μπορεί να είναι μερικοί λόγοι για τους οποίους συμβαίνει αυτό. Ο καθένας αξίζει την αγάπη, απλά πρέπει να βρείτε το σωστό πρόσωπο για σας.

Γιατί, λοιπόν, τα ευφυή άτομα δυσκολεύονται στις σχέσεις;

1. Είστε αναλυτικοί.

Όταν βρισκόσαστε αντιμέτωποι με μια νέα κατάσταση, μπορείτε να «τραβάτε» πληροφορίες από τις εμπειρίες του παρελθόντος για να καθορίσετε το αποτέλεσμα. Με βάση αυτή τη διαδικασία, η απόφασή σας προτρέχει, αντί να δείτε πώς η κατάσταση εξελίσσεται φυσιολογικά. Εξαιτίας αυτού, είναι πιο δύσκολο να κρατήσει μια σχέση Επειδή σε κάθε σημάδι προβλήματος προσπαθείτε να φύγετε.

2. Είστε κλειστοί.

Επειδή είστε τόσο αναλυτικοί, είναι πιο δύσκολο για σας να ανοιχτείτε. Σκεπτόσαστε όλες τις φορές που θα ανοιχθήκατε σε κάποιον και τελείωσε άσχημα … έτσι ώστε να μην κάνετε τα ίδια λάθη. Αυτό σας κάνει να φαίνεστε κρύοι και κλειστοί – το οποίο δεν είναι η πρόθεσή σας – αλλά δεν είναι ούτε αυτό που οι άνθρωποι αναζητούν σε έναν σύντροφο.

3. Είστε πολύ ευθείς.

Πάρα πολύ ευθείς. Λέτε ό, τι νομίζετε και εννοείτε, αλλά δυστυχώς μπορεί να εκλειφθεί ως αγένεια. Βασικά, δεν παίζετε … αλλά μερικές καταστάσεις απαιτούν πιο ήπιους τρόπους προσέγγισης, το οποίο απλά δεν είναι ο τρόπος που προσεγγίζετε τα πράγματα.

4. Χάνετε κοινωνικά στοιχεία.

Δεν αντιλαμβάνεστε τα σημάδια, ειδικά όταν κάποιος δείχνει ενδιαφέρον για σας. Δεν είναι δικό σας λάθος, αλλά αυτό σας οδηγεί στο να χάνετε, γιατί απλά δεν παρατηρήσατε.

5. Ακολουθείτε το κεφάλι σας παρά την καρδιά σας.

Καταλαβαίνετε τι σας λέει το κεφάλι σας και αυτό κάτι που χρησιμοποιείτε από τότε που θυμάστε τον εαυτό σας … αλλά η καρδιά σας είναι μια διαφορετική ιστορία. Δεν μπορείτε πάντα να εξηγήσετε αυτό που η καρδιά σας αισθάνεται ή προσπαθεί να σας πει… έτσι είναι πιο εύκολο απλά να το αγνοήσετε.

6. Εκτιμάτε τα επιτεύγματα παρά τις σχέσεις.

Κάθε φορά που τα πηγαίνατε καλά στο σχολείο – ή οπουδήποτε θα έπρεπε να χρησιμοποιήσετε το μυαλό σας – νιώθατε επιβεβαίωση. Έχετε τον έλεγχο των περιοχών στη ζωή σας όπου έχετε καλή απόδοση, έτσι εκτιμάτε αυτά περισσότερο από ό, τι τις σχέσεις, οι οποίες δεν είναι εύκολα ελεγχόμενες.

7. Κάποιοι σας θεωρούν τρομακτικούς.

Οι άνθρωποι απλά δεν ξέρουν αν μπορούν να ζήσουν μαζί σας. Τρομάζουν από τη νοημοσύνη σας και ανησυχούν ότι δεν θα έχουν τίποτα να πουν ή ότι θα τους βαρεθείτε.

8. Είστε παρεξηγημένοι.

Όλα τα πράγματα που αναφέρονται παραπάνω καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι είστε παρεξηγημένοι. Δεν μπορείτε να αλλάξετε τον τρόπο που βλέπετε τον κόσμο, αλλά οι άνθρωποι διστάζουν να σας γνωρίσουν … ακόμα κι αν είναι το αξίζετε στο έπακρο.

9. Επιλέγετε να είστε μόνοι.

Ξέρετε τι θέλετε από τη ζωή και αν η σχέση δεν είναι μέρος αυτού, δεν σας πειράζει. Μπορεί να επιλέξετε να πετάτε σόλο. Μπορεί να μην είναι για πάντα, αλλά αυτή τη στιγμή είναι αυτό που θέλετε.

Πηγή: dailystories.gr