78χρονος άντρας πηγαίνει κάθε μέρα στον τάφο της γυναίκας του, τα τελευταία 7 χρόνια

Ο Fred Gilland από το Νόξβιλ της Τενεσί, πριν από επτά χρόνια έχασε τη γυναίκα του Janice. Ο ίδιος τηρεί την υπόσχεση που της είχε δώσει και πηγαίνει κάθε μέρα στο νεκροταφείο.

Ακόμα κι αν εκείνη έφυγε από τη ζωή, αυτός ο άντρας αποδεικνύει ότι όχι μόνο υπάρχει η αληθινή αγάπη αλλά και ότι ζει αιώνια.

«Την αγάπησα από την πρώτη φορά που την είδα,» είπε ο 78χρονος Gilland για τη σύζυγό του Janice. «Πάντα ήταν όμορφη.»

Δυστυχώς, ο Fred έπρεπε να θάψει την Janice, τη γυναίκα των ονείρων του, πριν από επτά χρόνια. Ωστόσο, κάθε μέρα από τότε, ο Fred επισκέπτεται το νεκροταφείο Lynnhurst όπου είναι θαμμένη η Janice απλά για να είναι μαζί της και για να περάσει την ημέρα του με τη μοναδική γυναίκα που αγάπησε ποτέ.

«Με κάνει να νιώθω καλά. Εδώ μιλάω καλύτερα με την Jan»
Στην ηλικία των 57 ετών η Janice έχασε την όρασή της. Αργότερα είχε επιπλοκές στην υγεία της και το 2009, στα 66 της χρόνια, έφυγε από τη ζωή. «Δεν αισθάνομαι ζωντανός πια,» είπε ο Fred.

Όταν παντρεύτηκε υποσχέθηκε ότι θα ήταν με την Jan μέχρι το τέλος, και τώρα σκοπεύει να κρατήσει το λόγο του. Γι’ αυτό κάθεται δίπλα της κάθε μέρα στο νεκροταφείο, ό,τι καιρό κι αν κάνει, και δεν έχει σκοπό να σταματήσει να την επισκέπτεται.

«Δεν κάνω τίποτα άλλο μέχρι να έρθει η ώρα να έρθω εδώ. Έρχομαι εδώ και κάθομαι για μία με μιάμιση ώρα και μετά πάω πίσω στο σπίτι και βλέπω τηλεόραση. Αυτή είναι η ζωή μου.»

«Είχε ωραία φωνή,» πρόσθεσε. «Η Jan μπορεί να τραγουδά πλέον με τον Elvis. Αν ο Elvis άκουγε τη φωνή της, σίγουρα θα τραγουδούσαν μαζί.»

Άλλωστε, το τραγούδι που αφιέρωσε ο Fred στην αγαπημένη του το 1969 ήταν το “I can’t stop loving you,” του Elvis Presley.