Τα εμβόλια mRNA βλάπτουν την γονιμότητα αντρών και γυναικών

Τα εμβόλια κατά του Covid, που χρησιμοποιούν την τεχνολογία mRNA, μπορούν να βλάψουν τα αναπαραγωγικά όργανα τόσο των αντρών όσο και των γυναικών.

Το mRNA, δίνει εντολή στα κύτταρα να παράγουν την πρωτεΐνη ακίδα, που βρίσκεται στην επιφάνεια του νέου κορονοϊού.

Σύμφωνα με τον Δρ.Roger Hodkinson (παθολόγος, μελετάει ιολογία και μολυσματικές ασθένειες, έχει σπουδάσει στα πανεπιστήμια Cambridge και College Hospital Medical School στο Λονδίνο και έκανε την εκπαιδευσή του στο πανεπιστήμιο University of British Columbia.στο Καναδά), υπάρχουν πολλά δεδομένα στην ιατρική βιβλιογραφία, όπου υποδηλώνουν ότι τα εμβόλια mRNA έχουν πιθανές μακροπρόθεσμες παρενέργειες στην γονιμότητα.

Οι νόμιμες δοκιμές των εμβολίων έχουν διάρκεια από 2 έως 4 χρόνια. Οπότε οι εξαμηνιαίες δοκιμές που διενήργησε η Big Pharma για να ελέγξει αν τα συγκεκριμένα εμβόλια προκαλούν στειρότητα ή όχι, δεν μπορούν να δώσουν σωστά αποτελέσματα.

Ο Δρ Hodkinson αναφέρει ότι υπερβολικές ποσότητες πρωτεϊνών ακίδων, που προκαλούνται από το εμβόλιο, κυκλοφορούν σε όλο το σώμα, συμπεριλαμβανομένων του πλακούντα και των όρχεων.

Επομένως, όταν μια γυναίκα είναι έγκυος, οι πρωτεΐνες ακίδες μπορούν να βλάψουν τον πλακούντα και να διακοπεί η συγκεκριμένη εγκυμοσύνη. Σε μια μελλοντική εγκυμοσύνη, μπορεί να μην επαναληφθεί το ίδιο φαινόμενο.

Αντίθετα, στην περίπτωση των αντρών, οι πρωτεΐνες ακίδες βλάπτουν τους όρχεις, όχι μόνο μια φορά αλλά σε μόνιμη βάση, μειώνοντας την αντρική γονιμότητα.

«Καθώς ο αριθμός των σπερματοζωαρίων έχει μειωθεί κατά 40% τα τελευταία 10 ή 20 χρόνια (μια τεράστια ανεξήγητη πτώση του αριθμού των σπερματοζωαρίων), δεν χρειαζόμαστε επιπλέον πλήγμα στην ανδρική γονιμότητα».

Επιπλέον, ο Δρ Hodkinson θεωρεί εγκληματική ενέργεια τον εμβολιασμό των παιδιών, καθώς έχουν σχεδόν μηδενικό κίνδυνο να μολυνθούν από κορονοϊό και επιπλέον θα τους προκαλέσει μεγαλύτερη πιθανή μακροπρόθεσμη βλάβη απ’ ότι στους ενήλικες.

Με πληροφορίες από το Natural News