Αίσθηση προκαλέσει καταγγελία κατά αστυνομικού, που υπηρετούσε στη φρουρά της Κατερίνας Σακελλαροπούλου, για απάτη

Ομογενής επιχειρηματίας κινείται νομικά κατά αστυνομικού, ο οποίος υπηρετούσε στη φρουρά της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλλου, καταγγέλλοντας τον πως του απέσπασε 545.000 ευρώ και ένα πανάκριβο ρολόι ROLEX.

Ο δικηγόρος του επιχειρηματία μίλησε στον ΑΝΤ1 αναφορικά με την υπόθεση, σημειώνοντας πως όλα ξεκίνησαν όταν εκείνος θέλησε να βοηθήσει έναν φίλο του, που διαμένει στο εξωτερικό, να πολιτογραφηθεί Έλληνας.

Ο σοφέρ του επιχειρηματία τον ενημέρωσε, ψευδώς, ότι είναι φίλος με έναν εισαγγελέα στην Ελλάδα, ο οποίος, όμως, ήταν ο αστυνομικός, όπως ανέφερε ο δικηγόρος.
Σύμφωνα πάντα με τον δικηγόρο, ο επιχειρηματίας έδωσε τα χρήματα σε δόσεις ώστε να τελειώσει η δουλειά, ενώ αγόρασε και το ROLEX, το οποίο επρόκειτο να δοθεί στην ίδια την ΠτΔ, όπως είχε ενημερωθεί ο ομογενής.

Μάλιστα, ο δικηγόρος ανέφερε ότι έχει ηχογραφηθεί και βιντεοσκοπηθεί συζήτηση του με τον αντίδικο του επιχειρηματία, στην οποία ο αστυνομικός φαίνεται να λέει ότι «είναι μπροστινός» και πως τον έχουν βάλει άλλοι.

Τι απαντά ο αστυνομικός

Ο τηλεοπτικός σταθμός επικοινώνησε και με τον αστυνομικό, ο οποίος αρνήθηκε τις καταγγελίες και επεσήμανε πως έχει αποδείξεις για το ότι δεν πήρε ποτέ τα χρήματα.
«Δεν έχω πάρει αυτά τα χρήματα και έχω αποδείξεις. Άλλωστε, ο τρόπος ζωής μου δείχνει πως δεν έχω αυτά τα χρήματα. Δεν αντιστοιχεί στον τρόπο ζωής μου. Θα το δείξει η Δικαιοσύνη. Δεν είμαι ηθικός αυτουργός των πράξεων» επεσήμανε.

Σημειώνεται πως για την υπόθεση είναι σε εξέλιξη Προκαταρκτική Εξέταση.

sputnik.gr