18 Οκτωβρίου 2019. Οι υποψίες του congressman Mike Gallagher για τη προέλευση του ιού προκαλούν ανατριχίλα

Ο σημερινός congressman Mike Gallagher (εκπρόσωπος του Wisconsin), προσχώρησε στο Ναυτικό Σώμα των Ηνωμένων Πολιτειών την ημέρα που αποφοίτησε από το κολέγιο και υπηρέτησε για επτά χρόνια ενεργά ως αξιωματικός Αντικατασκοπείας / Ανθρώπινης Νοημοσύνης και Λειτουργός Περιφερειακών Υποθέσεων για τη Μέση Ανατολή / Βόρεια Αφρική, κερδίζοντας τελικά τον βαθμό του Καπετάνιου. Τον έχουν χρησιμοποιήσει δύο φορές στην επαρχία Al Anbar του Ιράκ ως διοικητή ομάδων πληροφοριών, υπηρέτησε στην Κεντρική Ομάδα Αξιολόγησης Διοικήσεων του Στρατηγού Petraeus στη Μέση Ανατολή και εργάστηκε για τρία χρόνια στις μυστικές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένου του Εθνικού Κέντρου Αντιτρομοκρατίας και της Δίωξης Ναρκωτικών.

Ο Mike υπηρέτησε επίσης ως επικεφαλής Ρεπουμπλικανός υπάλληλος για τη Μέση Ανατολή, τη Βόρεια Αφρική και την Αντιτρομοκρατία στην Επιτροπή Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας. Πριν αναλάβει τα καθήκοντά του, ο Mike εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα σε μια παγκόσμια εταιρεία διαχείρισης ενεργειακής και εφοδιαστικής αλυσίδας στο Green Bay. Αφού απέκτησε το πτυχίο του από το Πανεπιστήμιο του Princeton, ο Μάικ πήρε μεταπτυχιακό τίτλο στις Μελέτες Ασφάλειας από το Πανεπιστήμιο Georgetown, ένα δεύτερο στη Στρατηγική Νοημοσύνη από το Εθνικό Πανεπιστήμιο Πληροφοριών και το διδακτορικό του στις Διεθνείς Σχέσεις από το Georgetown.

Αυτός λοιπόν ο σπουδαίος Αμερικανός νέος πριν μερικά 24ωρα (Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021) έριξε μία βόμβα δείχνοντας ως προέλευση του ιού τους Παγκόσμιους Στρατιωτικούς Αγώνες που ξεκίνησαν στην πόλη της Wuhan στις 18 Οκτωβρίου του 2019 με τη συμμετοχή 9,308 athletes από 110 χώρες του κόσμου.

Οι αθλητές, όπως είναι φυσικό, είχαν φθάσει εδώ νωρίτερα και διέμειναν στις ειδικά διαμορφωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις.

Τελετή Έναρξης 18 Οκτωβρίου 2019.

Την ίδια μέρα που στη Νέα Υόρκη ελάμβανε χώρα το περίφημο Event 201 (μια προσομοίωση πανδημίας με υποτιθέμενους 65 εκατ. νεκρούς )

Ο congressman Mike Gallagher ζητά έρευνα για τους στρατιωτικούς αγώνες στη Wuhan το 2019 (7th CISM Military World Games in Wuhan) και για τους αθλητές που αρρώστησαν. Ο νομοθέτης αναφέρει ότι η Κίνα «κάνει ψυχολογικό πόλεμο» με τη βοήθεια αμερικανικών μέσων ενημέρωσης

Ο congressman Mike Gallagher, R-Wis., δήλωσε την Πέμπτη ότι οι νομοθέτες προτρέπουν τη διοίκηση του Biden να ερευνήσει τους Στρατιωτικούς Αγώνες της Wuhan , ένα πιθανό συμβάν υπερ-διάδοσης που έλαβε χώρα τον Οκτώβριο του 2019, μήνες πριν η Κίνα αναφέρει για πρώτη φορά τις περιπτώσεις κοροναϊών.

Ένας αρθρογράφος της Washington Post ανέφερε σε δημοσίευση ότι περισσότεροι από 9.000 αθλητές (ανάμεσά τους και 46 Έλληνες στρατιωτικοί), συμπεριλαμβανομένων 280 αθλητών και προσωπικού από τις Ηνωμένες Πολιτείες, παρακολούθησαν τους Παγκόσμιους Αγώνες Στρατιωτικών στη Wuhan. Πολλοί από αυτούς ανέφεραν ότι αισθάνονται συμπτώματα τύπου COVID-19.

Συμμετείχαν 284 Αμερικανοί, αθλητές και προσωπικό. Υπήρχαν συνολικά 9.000 αθλητές από 100 χώρες που ήρθαν στη Wuhan τον Οκτώβριο, οπότε αυτό έγινε δύο μήνες προτού η κινεζική κυβέρνηση αναγνωρίσει ότι είχαν ένα ξέσπασμα”, δήλωσε ο congressman Mike Gallagher στο «Fox & Friends ”

Ο Gallagher είπε ότι υπήρχαν δύο κρίσιμοι μήνες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν τις Ηνωμένες Πολιτείες να κατανοήσουν την ασθένεια και «να κλείσουν τα ταξίδια νωρίτερα προκειμένου να σταματήσουν την εξάπλωση και τελικά να σώσουν δυνητικά εκατομμύρια ζωές».

Η New York Post ανέφερε, “Πολλοί από τους αθλητές δήλωσαν ότι η Wuhan έμοιαζε με “πόλη-φάντασμα” τον Οκτώβριο‚ δύο μήνες προτού η Κίνα αναφέρει την πρώτη περίπτωση κοροναϊού εκεί. ”

“Καθώς ο κοροναϊός εξαπλώθηκε σε όλο τον κόσμο στις αρχές του 2020, αθλητές από τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία και το Λουξεμβούργο ισχυρίστηκαν ότι είχαν προσβληθεί από τη θανατηφόρα ασθένεια στους αγώνες της Wuhan, λόγω των συμπτωμάτων τους και πόσο εύκολα η ασθένειά τους εξαπλώθηκε στους αγαπημένους τους.”

Ο Gallagher θέλει να μάθει εάν οι Αμερικανοί αθλητές ελέγχθηκαν για αντισώματα και αν ο ιός είχε εξαπλωθεί στις βάσεις όταν επέστρεψαν στο έδαφος των ΗΠΑ.

Θέλει επίσης να μάθει “αν το Πεντάγωνο μοιράστηκε πληροφορίες με άλλους στρατιωτικούς που έλαβαν μέρος στους αγώνες”.

Αφού ληφθούν αυτές oι πληροφορίες, ο Gallagher παροτρύνει το Πεντάγωνο να μιλήσει με Αμερικανούς αθλητές που συμμετείχαν στους Στρατιωτικούς Αγώνες της Wuhan για να προμηθευτούν τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με το ιατρικό ιστορικό τους, οι οποίες θα βοηθήσουν τους δημόσιους αξιωματούχους να «καθορίσουν ένα χρονοδιάγραμμα» σχετικά με την προέλευση του κοροναϊού

Ο καθορισμός ενός χρονοδιαγράμματος είναι κρίσιμος για να καταλάβουμε από πού προήλθε όλο αυτό και για να ξεπεράσουμε αυτό που πιστεύω ότι αποτελεί συστηματική κάλυψη από την επιθετική εκστρατεία προπαγάνδας του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος που σχεδιάστηκε εν μέρει για να κατηγορήσει τον στρατό μας, τον στρατό των ΗΠΑ για τη διάδοση αυτής της ασθένειας , ” είπε ο Gallagher.

«Δεν μπορούμε να δεχτούμε ότι οι κομμουνιστές μας λένε ψέματα. Μας κάνουν ψυχολογικό πόλεμο και το κάνουν σε πολλές περιπτώσεις με τη συνενοχή των μέσων μαζικής ενημέρωσης και ορισμένων στη δική μας κοινότητα δημόσιας υγείας».

Τελικά σ΄αυτή την υπόθεση της πανδημίας του 2019 όλα στη αρχή τουλάχιστο μοιάζουν με θεωρίες συνωμοσίας.

Ίσως γιατί είναι τόσο τρομακτικά ώστε να χωρέσουν στο σημερινό ανθρώπινο μυαλό που είναι τηλεοπτικά προγραμματισμένο για να αντέχει όλα τα σενάρια για το Έγκλημα στα Γλυκά Νερά αλλά ως εκεί.

Την ίδια στιγμή υπάρχουν πολλές συμπτώσεις που δεν μπορείς να αγνοήσεις.

συνεχιζεται…

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

CLOCKWORKORANGE TIMES.GR