Η νέα χρονιά είναι προ των πυλών, όπως και το νέο ψυχαγωγικό πρόγραμμα του ΣΚΑΙ με το Big Brother .

Το πρώτο ριάλιτι που μεταδόθηκε από την ελληνική τηλεόραση έρχεται και πάλι στις οθόνες μας. Το χρηματικό έπαθλο των 100 χιλιάδων ευρώ είναι ισχυρό κίνητρο αφού σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά περισσότερες από 5 χιλιάδες αιτήσεις συμμετοχής έχουν φτάσει στο κανάλι.

Ήδη έχει κλείσει η συμφωνία προκειμένου να αρχίσει και η κατασκευή του σπιτιού, που θα φιλοξενήσει τους παίκτες. Αν δεν επιτευχθεί κάτι τέτοιο πριν το Φεβρουάριο – Μάρτιο, τότε οι διαγωνιζόμενοι θα ταξιδέψουν στην Πολωνία, σε σπίτι που θα έχει ετοιμαστεί ήδη μέχρι το τέλος του χρόνου.

Από εκεί και πέρα αναζητείται και ο παρουσιαστής του ριάλιτι.

Όταν είχε βγει η ανακοίνωση για την επιστροφή του ριάλιτι στον ΣΚΑΪ, το όνομα του Γιώργου Λιάγκα γράφτηκε κατά κόρον. Ο ίδιος ο παρουσιαστής διέψευσε οποιοδήποτε τέτοιο ενδεχόμενο μέσα από την εκπομπή του.

Ο Γιώργος Λιανός με δηλώσεις του σημείωσε ότι δεν είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για τη συγκεκριμένη θέση. Με βάση όσα έχουν γραφτεί και ακουστεί δεν αποκλείεται να δούμε τον Σάκη Τανιμανίδη στο τιμόνι του ριάλιτι.
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
Μην ξεχνάμε ότι ο παρουσιαστής από τη Θεσσαλονίκη ήταν στο τιμόνι του Survivor, γνωρίζει δηλαδή το κομμάτι του ριάλιτι αρκετά καλά. Όπως και να έχει οι οριστικές εξελίξεις αναμένονται το επόμενο χρονικό διάστημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here