1000 δικηγόροι και 10.000 γιατροί, ενώνουν δυνάμεις για να στείλουν σε δεύτερη Δίκη της Νυρεμβέργης τις μαριονέτες των Ελίτ!

Χιλιάδες δικηγόροι και γιατροί έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους για να μηνύσουν το CDC, τον ΠΟΥ και το Davos Group για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Η Humansarefree ανέφερε τον Μάρτιο:

Θα πρέπει να δικαστούν για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας οι τεχνοκράτες που ώθησαν τις κυβερνήσεις να κλειδώσουν τους πολίτες τους;

Ένας διακεκριμένος Γερμανός δικηγόρος, ο Dr. Reiner Fuellmich, ο οποίος έχει επίσης άδεια άσκησης δικηγορίας στην Αμερική, πιστεύει ότι θα έπρεπε. Και οργανώνει μια ομάδα χιλιάδων συμμετεχόντων δικηγόρων που θέλουν να ασκήσουν δίωξη σε ένα “δεύτερο δικαστήριο της Νυρεμβέργης” εναντίον ενός στελέχους διεθνών ελίτ που είναι υπεύθυνο για αυτό που αποκαλεί “σκάνδαλο απάτης της Κορόνα”.

Ο Fuellmich ήταν μέλος της νομικής ομάδας που κέρδισε μια σημαντική αγωγή κατά της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας Volkswagen σε μια υπόθεση του 2015 που αφορούσε αλλοιωμένους καταλυτικούς μετατροπείς στις ΗΠΑ.Συμμετείχε επίσης σε μια αγωγή που εξέθεσε μια από τις μεγαλύτερες τράπεζες της Γερμανίας, την Deutsche Bank, ως εγκληματική επιχείρηση.

Η τράπεζα διατάχθηκε πρόσφατα από το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ να καταβάλει 130 εκατομμύρια δολάρια για την επίλυση πρακτικών διαφθοράς που περιλάμβαναν ξέπλυμα χρήματος, δωροδοκία και απάτη μεταξύ των ετών 2009 και 2016.

Ο Fuellmich έχει άδεια άσκησης δικηγορίας στη Γερμανία και στην πολιτεία της Καλιφόρνια.

Πιστεύει ότι οι απάτες που διέπραξαν η Volkswagen και η Deutsche Bank ωχριούν μπροστά στη ζημιά που προκάλεσαν εκείνοι που πούλησαν την κρίση του Covid-19 ως το χειρότερο ξέσπασμα ιού που έπληξε τον κόσμο εδώ και περισσότερο από έναν αιώνα και τη χρησιμοποίησαν για να προκαλέσουν πανικό από τα μέσα ενημέρωσης, κυβερνητική υπερβολή και ανθρώπινο πόνο σε κλίμακα που δεν έχει ακόμη πλήρως ποσοτικοποιηθεί.

Η αλήθεια αποκαλύπτεται στους αριθμούς, δήλωσε ο Fuellmich, αναφέροντας στοιχεία που δείχνουν ότι το COVID-19 δεν προκάλεσε καμία στατιστικά σημαντική αύξηση στον αριθμό των θανάτων του 2020 σε σχέση με τα προηγούμενα έτη.

Η ομάδα αυτή ισχυρίζεται ότι οι δοκιμές που χρησιμοποιήθηκαν για την ταυτοποίηση του COVID-19 ήταν λανθασμένες και ότι χρησιμοποιήθηκε για τη διάπραξη εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας.

Ο Fuellmich και η ομάδα του παρουσιάζουν το λανθασμένο τεστ PCR και την εντολή προς τους γιατρούς να περιγράφουν κάθε θάνατο με συννοσηρότητα ως θάνατο από Covid – ως απάτη.

Το τεστ PCR δεν σχεδιάστηκε ποτέ για την ανίχνευση παθογόνων μικροοργανισμών και είναι σχεδόν 100% ανακριβές σε 35 κύκλους. Όλα τα τεστ PCR που παρακολουθούνται από το CDC είναι ρυθμισμένα σε 37 έως 45 κύκλους. Το CDC αναγνωρίζει ότι οι δοκιμές άνω των 28 κύκλων δεν επιτρέπονται για ένα θετικό αξιόπιστο αποτέλεσμα.

Αυτό ακυρώνει πάνω από το 90% των υποτιθέμενων περιπτώσεων / “λοιμώξεων” του Covid που ανιχνεύθηκαν με τη χρήση αυτής της εσφαλμένης δοκιμής.

Εκτός από τις λανθασμένες εξετάσεις και τα πλαστά πιστοποιητικά θανάτου, το ίδιο το “πειραματικό” εμβόλιο παραβιάζει το άρθρο 32 της Σύμβασης της Γενεύης.

Σύμφωνα με το άρθρο 32 της Σύμβασης της Γενεύης του 1949, απαγορεύονται “ο ακρωτηριασμός και τα ιατρικά ή επιστημονικά πειράματα που δεν απαιτούνται για την ιατρική περίθαλψη ενός προστατευόμενου προσώπου”.

Η ομάδα ισχυρίζεται:Το “πειραματικό” εμβόλιο παραβιάζει και τους 10 κώδικες της Νυρεμβέργης – οι οποίοι επισύρουν τη θανατική ποινή για όσους προσπαθούν να παραβιάσουν αυτούς τους διεθνείς νόμους.

Πηγή: TGP