Χαμός στον Alpha: Έπεσαν μπουνιές!

Απίστευτο σκηνικό!

Χαμός στον Alpha με τρομερό επεισόδιο ανάμεσα σε πανελίστα και δημοσιογράφο με πληροφορίες να αναφέρουν πως έπεσαν και… ψιλές!

Ποιος είδε τον πανελίστα και δεν τον φοβήθηκε στον Alpha;

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή! Όλα έγιναν την περασμένη βδομάδα όταν ο άγριος παρουσιαστής εκπομπής του Alpha τα πήρε άγρια με συνάδελφο του δημοσιογράφο στο πάνελ με αποτέλεσμα να την πλακώσει στα χαστούκια.

Τι έγινε ακριβώς σε εκπομπή του Alpha όταν έπεσαν οι κάμερες;

Ο εν λόγο πανελιστας, που δεν του φαίνεται καθόλου, έγινε έξαλλος όταν η δημοσιογράφος τόλμησε να του μιλήσει στον αέρα και να του κάνει παρατήρηση πως δεν την αφήνει να ολοκληρώσει.

Εκείνος τότε τα πήρε άγρια. Μετά το τέλος της εκπομπής την συνάντησε στην τουαλέτα και την πλάκωσε στο ξύλο. Κανονικά όχι αστεία. Η κοπέλα έντρομη άρχισε να φωνάζει βοήθεια και έσπευσαν άνθρωποι από την παραγωγή.Ραγδαίες εξελίξεις στον Alpha!

Φυσικά υπάρχει και παρουσιάστρια στο παρέακι που ενημερώθηκε για τα καμώματα του και παρόλη τη συμπάθειά της θύμωσε πολύ. Ζήτησε να κρύψουν το γεγονός ενώ απαίτησε να της ζητήσει συγνώμη.

Όμως σύμφωνα μ πληροφορίες, μετάνιωσε πολύ που συνεργάζεται μαζί του καθώς απεχθάνεται τους άντρες που σηκώνουν χέρι.

Όσο για εκείνον; Δεν είναι η πρώτη φορά αφού υπάρχουν δυο ακόμη περιστατικά γυναικών από την τηλεόραση που έχουν πέσει θύματα βίας. Πρόκειται για ψηλή, ξανθιά δημοσιογράφο με μεγαλο στόμα.