Τρόμος για την Σίσσυ Χρηστίδου!

Ανατριχιαστική περιγραφή!

Ο τρόμος αντανακλά στο πρόσωπο της Σίσσυς Χρηστίδου που μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά: «Αναστατώθηκα ήταν ότι πιο τρομακτικό…»!

Η γνωστή παρουσιάστρια πριν από λίγες ημέρες ταξίδεψε μέχρι το Ισραήλ και συγκεκριμένα στο Τελ Αβίβ με τον μεγάλο της γιο, τον Φίλιππο και το ζεύγος ΒασάλοΒαλαβάνη.

Εκεί, η Σίσσυ Χρηστίδου έζησε μια εφιαλτική ημέρα καθώς άκουσε τις σειρήνες πόλεμου και τότε βίωσε ίσως την πιο τρομακτική ημέρα της ζωής της…

Η ίδια δημοσίευσε μια σειρά από βίντεο στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μέσα από instastories και είπε χαρακτηριστικά:

«Ακούσαμε σειρήνες πολέμου όταν ξυπνήσαμε. Ήταν αρκετά τρομακτικό και αναστατωθήκαμε. Φύγαμε για Ιερουσαλήμ και πετούσαν αεροπλάνα από πάνω. Απ’ ότι άκουσα γίνονταν επεισόδια και εκεί, δηλαδή προσπάθειες για εκτόξευση ρουκετών. Γενικά όμως επικρατούσε ηρεμία στους δρόμους πέρα από τις σειρήνες το πρωί που πρέπει να έγινε κάτι αρκετά κοντά στο ξενοδοχείο.

Τώρα είμαστε πάλι στο Τελ Αβίβ και φεύγουμε το απόγευμα. Το ξενοδοχείο άφησε σημείωμα που έλεγε ότι αν ξανά ακούσουμε σειρήνες πολέμου θα πρέπει να κατέβουμε στο -1 που είναι το καταφύγιο τους. Ήταν ότι πιο τρομακτικό έχω ζήσει…».

Ευτυχώς όμως η κατάληξη για την παρουσιάστρια ήταν ευχάριστη, αφού γύρισαν όλοι σώοι και αβλαβείς.

Σίσσυ Χρηστίδου: Έζησε τον απόλυτο τρόμο με τον γιο της! Το σημείωμα που βρήκε στο δωμάτιο της!

Η Σίσσυ Χρηστίδου έζησε τον απόλυτο τρόμο με τον γιο της! Το σημείωμα που βρήκε στο δωμάτιο της!

Η γνωστή παρουσιάστρια πριν από λίγες ημέρες πήγε ένα ταξίδι με τον μεγάλο της γιο και το ζεύγος Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνο Βασάλο στο Ισραήλ και συγκεκριμένα στο Τελ Αβίβ.

Οι μέρες κυλούσαν ομαλά μέχρι που ένα πρωί ξύπνησαν πανικόβλητοι, αφού άκουσε σειρήνες πολέμου! Η Σίσσυ Χρηστίδου φοβήθηκε πολύ όπως ήταν λογικό και μαζί με τον γιο της και το φιλικό της ζευγάρι έφυγαν για Ιερουσαλήμ.

Εκεί όμως τα πράγματα ήταν τα ίδια και ακόμη χειρότερα, αφού από πάνω τους πετούσαν πολεμικά αεροπλάνα και η κατάσταση τους τρόμαξε ακόμη πιο πολύ.

Ευτυχώς για εκείνους το ίδιο απόγευμα πετούσαν για Αθήνα και μάλιστα η Σίσσυ Χρηστίδου βρήκε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου ένα σημείωμα που έγραφε πως σε περίπτωση που ξανά ακουστούν οι σειρήνες θα πρέπει να κατέβουν στο -1 όπου και βρίσκεται το καταφύγιο του ξενοδοχείου.

Δείτε το σημείωμα:

Σίσσυ Χρηστίδου παρουσιάστρια γιος