Το δημόσιο παράπονο της Άντζελας Δημητρίου και οι δύσκολες ώρες!

Τι της συνέβη;

Δύσκολες ώρες για την Άντζελα Δημητρίου! Η αγαπημένη τραγουδίστρια έκανε το παράπονο της δημόσια που είχε από τον πατέρα της αλλά και από τον γιο της Βαγγέλη.

Όπως αποκάλυψε η δημοφιλής λαϊκή τραγουδίστρια, δεν έχει επαφή με τα εγγόνια της.

«Έχω δύο εγγονάκια, την Αγγελική και τον Παναγιώτη. Φτάνει, όμως, μόνο το όνομα; Πιστεύεις ότι φτάνει μόνο το όνομα να ακούς από τα εγγόνια σου και να μην τα βλέπεις; Όχι μόνο δεν τα βλέπω, αλλά το να σου λέει το δικό σου το παιδί, που το έχεις βγάλει από μέσα σου και το κυοφορούσες εννέα μήνες ότι “δεν θέλω τα παιδιά μου να ξέρουν στο σχολείο που πάνε ότι η γιαγιά τους είναι η Άντζελα Δημητρίου. Και δεν θέλω τα παιδιά μου να τα βγάλω στην τηλεόραση γιατί δεν θέλω να ξέρουν ο κόσμος ότι είναι τα εγγόνια σου”. Δεν είναι λυπηρό;», δήλωσε η Άντζελα Δημητρίου.

Άντζελα Δημητρίου

Όσο για τον πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή το 2007, είπε: «Ο πατέρας μου ήταν ένας άνθρωπος που κοιτούσε πως θα εκμεταλλευτεί το παιδί του, βγάζοντάς το στην τηλεόραση και έκρυβε το πρόσωπό του για να μην τον βλέπουν. Και έλεγε ότι “εγώ αύριο θα πάω να πουλήσω λαχεία και δεν θέλω να ξέρουν ότι είμαι ο πατέρας της”».

Στην ίδια συνέντευξη παραδέχτηκε ότι πολλές φορές αισθάνεται μοναξιά «Αισθάνομαι μερικές φορές ότι είμαι μόνη μου. Τελείως μόνη μου. Παρά τα τόσα που έχω κάνει, παρόλο τόσο που έχω ζήσει τη ζωή μου. Παρόλο που έχω γευτεί όλη τη χλίδα και όλη τη φτώχεια. Τα έχω ζήσει και τα δύο πολύ έντονα», είπε.

Τέλος, τόνισε ότι έχει δεχτεί χλευασμό για το γεγονός ότι μετά το δημοτικό δεν κατάφερε να συνεχίσει το σχολείο. «Με έχουν χιλιάδες φορές χλευάσει που δεν πρόλαβα να βγάλω ένα σχολείο και έβγαλα μόνο το δημοτικό. Αλλά πες μου εσύ, τι δουλειά έχει το τραγούδι με τη μόρφωση; Καμία. Μπορεί να έχει! Αλλά εδώ που μιλάμε έχεις ακούσει να έχω κάνει ένα σαρδάμ;», είπε.