Στο χειρουργείο η Ιωάννα Λίλη!

Τι συνέβη;

Στο χειρουργείο βρίσκεται η Ιωάννα Λίλη, μετά από ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό. Η ίδια κάνει γνωστό ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό με μια φωτογραφία που ανέρτησε στο Instagram!

Με δύο στιγμιότυπα από τον θάλαμο νοσηλείας της, και γνωστοποίησε την κατάσταση που βρίσκεται η υγεία της.

«Φίλοι μου Καλημέρα-Τίποτα ανησυχητικό χάρη στους Εξαιρετικούς γιατρούς και το άριστα εξειδικευμένο προσωπικό-νοσηλευτές, για μια επέμβαση που έπρεπε να γίνει και την ανέβαλλα συνεχώς!! Σας Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!!», είπε η Ιωάννα Λίλη.

View this post on Instagram

Φίλοι μου Καλημέρα-Τίποτα ανησυχητικό χάρη στους Εξαιρετικούς γιατρούς Δημητρακά Κωνσταντίνο και Παπαιωάννου Πρόδρομο (@drkdim & @dr.pro.papa ) και το άριστα εξειδικευμένο προσωπικό-νοσηλευτές,για μια επέμβαση που έπρεπε να γίνει και την ανέβαλλα συνεχώς!! Σας Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!! #hellofriends #wishu #greatthursday #withamazing #doctors @drkdim @dr.pro.papa #nothing #worrying #everythingitsok #thankstothese #twodoctors @diavalkaniko_ae #timetorestnow #manykisses ???????for the Doctors ???for me now ❤️❤️❤️❤️???????????????for my family and of course for -you-with all my love!!!!!

A post shared by Ιωαννα Λιλη (@ioanna_lili) on