Σκληρή κριτική του Γιάννη Μπέζου στην Ειρήνη Καζαριάν!

Τι είπε ο ηθοποιός;

Ο ηθοποιός Γιάννης Μπέζος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και μίλησε ανοιχτά για την Ειρήνη Καζαριάν και την ενασχόληση της με το θέατρο!

Σχολίασε την επιλογή της Ειρήνης Καζαριάν να συμμετάσχει στην θεατρική παράσταση με το έργο του Ίψεν με΄τα από ερώτηση της παρουσιάστριας! Η κριτική του θα λέγαμε ότι ήταν πολύ σκληρή!

Τι είπε όμως για την νικήτρια του GNTM;

Ειρήνη Καζαριάν κριτική Γιάννης Μπέζος

Ο ηθοποιός, με χαρακτηριστικό ύφος, είπε τα εξής:

«Το δικαίωμα να εκτεθούν το έχουν όλοι, την ικανότητα, όμως, την έχουν ελάχιστοι. Θα φανεί από τον χρόνο και από τους θεατές. Είναι βαριά πράγματα αυτά και δύσκολα, τα έργα του Ίψεν. Θα κριθεί από το αποτέλεσμα. Εγώ δεν ξέρω περί τίνος πρόκειται. Το ότι το θέατρο έχει πολύ μεγάλες απαιτήσεις, είναι δεδομένο. Είναι θέμα ικανότητας, δεν είναι αν έχω το δικαίωμα να εμφανιστώ. Φυσικά όλοι έχουν το δικαίωμα να εμφανιστούν».

«Θα μπορούσε να μην είναι προϋπόθεση οι σπουδές;», ρώτησε στη συνέχεια η Φαίη Σκορδά και ο Γιάννης Μπέζος είπε: «Δεν υπάρχει περίπτωση. Σπουδών με την έννοια την κανονική όμως, όχι με την έννοια των ψευτοσπουδών. Εσωτερικού αγώνα. Είναι λίγο πιο σύνθετο πράγμα αυτό.»