Σεφ… ο Σάκης Ρουβάς; Η φωτογραφία που το αποδεικνύει!

Τι συνέβη και “έπιασε” τις κουτάλες;

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς έγινε σεφ; Τι συνέβη και “έπιασε” τις κουτάλες; Μπορεί να είναι κριτής στο «The Voice» και να εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο μαζί με την Έλενα Παπαρίζου και τον Στέλιο Ρόκκο αλλά δεν παύει να είναι οικογενειάρχης!

Συγκεκριμένα, ο Σάκης Ρουβάς έφτιαξε ένα υγιεινό και γευστικό μπριάμ λαχανικών, το οποίο και ανάρτησε γεμάτος περηφάνια με την λεζάντα να γράφει: «Κορυφαία ενέργεια στο σπίτι σημαίνει οικογενειακό τραπέζι τις Κυριακές, εκπλήξεις για τους αγαπημένους μας και ζεστές στιγμές που μας φέρνουν πιο κοντά».

Κι ενώ η Κάτια Ζυγούλη έχει ένα κανάλι στο YouTube όπου μοιράζεται αποσπάσματα από την καθημερινότητά της, όπως συνταγές – εισέβαλε μάλιστα σε ένα από τα βίντεο και ο τραγουδιστής, ντυμένος με κοστούμι, για να κλέψει ένα φιλί από την σύζυγό του- δεν φανταζόμασταν ποτέ πως ο Σάκης Ρουβάς μπορεί και να μαγείρευε. Κι όμως, ο τραγουδιστής μπήκε στην κουζίνα του σπιτιού το μεσημέρι της Κυριακής και μαγείρεψε ένα ξεχωριστό φαγητό που δεν θα το περίμενε κανείς.

Σάκης Ρουβάς