Πόλος έλξης επωνύμων η πίστα του Γιώργου Τσαλίκη

Έδωσαν το «παρών» η Ελπίδα, ο Πασχάλης, η Πωλίνα και ο Χρήστος Μενιδιάτης

Ο Γιώργος Τσαλίκης για τρίτη συνεχόμενη σεζόν είναι το κεντρικό πρόσωπο γνωστού club της Αθήνας, υπηρετώντας το «live clubbing» με τον δικό του μοναδικό και ιδιαίτερο τρόπο. Μαζί του σε guest εμφάνιση ο Γιώργος Λεμπέσης.

Φέτος, κάθε Σάββατο και Κυριακή, ο Γιώργος Τσαλίκης υποδέχεται στη σκηνή πολλούς και αγαπημένους φίλους. Την περασμένη εβδομάδα στο 4711 έδωσαν το «παρών» η Ελπίδα, ο Πασχάλης κι η Πωλίνα και ο Χρήστος Μενιδιάτης, που ο καθένας τους ξεχωριστά τραγούδησε επί σκηνής πλάι στο Γιώργο Τσαλίκη τα αγαπημένα τραγούδια και όλοι μαζί έγιναν μια παρέα.

«Στη Ντισκοτέκ», «Μην της το πεις», «Push ups», «Οι Κυριακές» κ.α. Ξεχωριστές παρουσίες όμως ήταν κι ο δήμαρχος Περιστερίου Α. Παχατουρίδης & η Δ. Μοιραράκη. Τη μουσική παρέα του 411 συμπληρώνουν οι Γιώργος Ξυλούρης, Έλενα Δομάζου, Μάκης Δράκος, Έλενα Κορωναίου και Άρης Πετράκης.

Εκτός από το μεγάλο πάρτι κάθε Σαββατόβραδο και κάθε Κυριακή στις 20:00 στο 4711 θα μπορείτε να απολαύσετε υπέροχο και εμπνευσμένο φαγητό από τα χέρια του βραβευμένου σεφ Δημήτρη Νίκολη.