Μάρω Κοντού: Αυτή είναι η ηλικία της!

kontoy_ilikia.jpg

Απίστευτο!

Ξέρετε ποια είναι η ηλικία της Μάρως Κοντού;

Η Μάρω Κοντού η αλλιώς Μαριάνθη Κοντού, που είναι το πραγματικό της όνομα, είναι ηθοποιός του θεάτρου και του κινηματογράφου και έχει αφήσει εποχή στην ελληνική τηλεόραση!

Μάρω Κοντού ηλικία

Επίσης έχει και πολιτική σταδιοδρομία διατελώντας Δημοτική σύμβουλος Αθηνών και Βουλευτής στην Α΄ Περιφέρεια Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία.

Μάρω Κοντού ηλικία

Η ίδια κατάγεται από τα Ψαρά, ωστόσο γεννήθηκε στην Αθήνα στις 21 Ιουνίου το 1934, που σημαίνει ότι έχει κλείσει τα 85 της χρόνια!

Ο θάνατος της Μάρω Κοντού!

Η Μάρω Κοντού σόκαρε όταν σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε ότι έχει φανταστεί τον θάνατό της.

Η ηθοποιός καλεσμένη της εκπομπής «dot» εξήγησε ότι στα 80 και κάτι δεν θέλει κάποιον σύντροφο στη ζωή της και χαίρεται που ότι ώρα θέλει μπορεί να φτιάξει βαλίτσες και να φύγει με τις φίλες της. Όπως εξομολογήθηκε έχει σκεφτεί και το φινάλε της σε αυτή τη ζωή.

«Είμαι χορτασμένη, τα έχω ζήσει όλα και περιμένω το φινάλε μου το οποίο έχω ονειρευτεί. Θέλω σε ένα με δύο χρόνια να σταματήσω το θέατρο και να ξεκινήσω τα ταξίδια, Παρίσι, Λονδίνο στην Αμερική που δεν έχω πάει ποτέ. Αυτό το φινάλε ονειρεύομαι, ότι θα ταξιδέψω παντού και θα έχω λεφτά να ξοδεύω, ονειρεύομαι γιατί δεν έχω φράγκο αλλά κάτι μπορεί να γίνει. Όταν θα γυρίσω πολύ κουρασμένη από τα ταξίδια και πέσω στο κρεβάτι θα συμβεί κάτι και θα φύγω, θα πάω σε άλλο πλανήτη».