Κόβονται τα «Αστέρια στην άμμο»

Εκτός Alpha η σειρά των Νικολάου – Γεωργίου

Ξεκινούν οι αλλαγές στο πρόγραμμα του Alpha μετά τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης που καταγράφει ο σταθμός τόσο στο daytime (ημερήσιο πρόγραμμα) όσο και στην prime time (ζώνη υψηλής τηλεθέασης).

Η προβολή της σειράς «Αστέρια στην Άμμο» διακόπτεται, καθώς από την πρώτη μέρα προβολής τους τόσο στο σύνολο όσο και στο δυναμικό κοινό σημείωνε σχεδόν καθημερινά μονοψήφια ποσοστά τηλεθέασης.

Η μετακίνησή της από τις 16.30 στις 15.30 αμέσως μετά την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη δεν απέφερε τα προσδοκώμενα νούμερα τηλεθέασης και έτσι την Παρασκευή η δραματική σειρά της εταιρείας παραγωγής των Ανδρέα Γεωργίου και Κούλλη Νικολάου (GN Make it Productions) ολοκληρώνεται στον «αέρα» του Alpha.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η προβολή της σειράς θα συνεχιστεί, ωστόσο, στον Alpha Κύπρου, καθώς εκεί οι επιδόσεις στους πίνακες τηλεθέασης είναι σαφώς καλύτερες.

Στη θέση των «Αστεριών» που βυθίστηκαν στην άμμο της τηλεθέασης μπαίνει σε επανάληψη από την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου η σειρά «Το Σόι», που αποτελεί διαχρονικά ασφαλή επιλογή όσον αφορά στην τηλεθέαση της για την τηλεόραση του Alpha.