Καίτη Γαρμπή: Συγκλονίζει η κατάθεση ψυχής της τραγουδίστριας!

Ποιο είναι το μήνυμα της;

Η Καίτη Γαρμπή είναι μια ταλαντούχα Ελληνίδα τραγουδίστρια που ακόμα και σήμερα καθηλώνει τους πάντες με την μαγική φωνή της! Η κατάθεση ψυχής όμως που έκανε η ίδια θα σας συγκινήσει!

Η Καίτη Γαρμπή είχε δώσει μια συναυλία στο Κατράκειο και οι θαυμαστές είχαν κατακλύσει τον χώρο! Αυτό έκανε την τραγουδίστρια να μην μπορεί να κρατήσει την χαρά της όσο και τα συναισθήματα της!

Στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τους δεκάδες διαδικτυακούς ακολούθους της, μέσω λεζάντας που συνόδευσε φωτογραφία της.

Το μήνυμα της Καίτης Γαρμπή:

Καίτη Γαρμπή

«Καλημέρα!Μόλις σήμερα, 5 μέρες μετά τη Μεγάλη Βραδιά ένιωσα να συνέρχομαι από την υπερένταση, την κούραση, το άγχος και το σοκ μ αυτό που έζησα στις 16/9/2019. Πόσοι φίλοι, πόσοι συνεργάτες, πόσος κόσμος απ όλη την Ελλάδα, ακόμα κι από το εξωτερικό ήρθαν να τιμήσουν τη βραδιά μου! 6000 καρδιές συντονίστηκαν με τη δική μου καρδιά που πλημμύρισε από αγάπη, χαρά, συγκίνηση, δυνάμη, ευγνωμοσύνη, κι όλα μαζι ταυτόχρονα!

Άπειρες στιγμές ένιωσα πως κοιτούσα έναν ένα σας στα μάτια, ακόμα κι εσάς εκεί πάνω στις τελευταίες κερκίδες θέλοντας να σας δείξω μέσα από τα μάτια μου πως αναγνωρίζω την αγάπη σας και νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη που είσαστε εκεί.

Όλα εκείνη τη βραδιά ήταν αγάπη!!!Τα τραγούδια και οι φωνές όλων μας φτάσανε μέχρι τον ζωντανο ουρανό που κι αυτός ακόμα για να μας δείξει την αγάπη του σα να μας σκέπασε με εκατομμύρια αγγελικές φτερούγες να μας προστατέψει από τη βροχή και το κρύο! Τι μαγική βραδιά!!! …»