Θοδωρής Μαραντίνης: Δηλώνει περήφανος για την καταγωγή του!

Το γνωρίζατε;

Αντέχετε να μάθετε την καταγωγή που έχει ο Θοδωρής Μαραντίνης; Κι όμως εκείνος δηλώνει περήφανος!

Ο Θοδωρής Μαραντίνης είναι τραγουδιστής, συνθέτης και στιχουργός. Ως μουσικός, είναι αυτοδίδακτος και οι πρώτες του εμφανίσεις ήταν σε μικρές μπουάτ και μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης σε unplugged μορφή. Αν και σπούδασε Management στο ICBS τον κέρδισε η μεγάλη του αγάπη, που ήταν πάντοτε η μουσική.

Κατά την διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας, γνώρισε τους φίλους του, που αργότερα έγιναν οι άνθρωποι που θα σχημάτιζαν μαζί ένα μουσικό γκρουπ (τους Onirama).

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1978 όπου και μεγάλωσε. Το 2000, τελειώνοντας τις σπουδές του, στο management, αποφάσισε να δημιουργήσει με άλλους 4 φίλους του, ένα σχήμα που αρχικά Mixing up the Machine. Τελικά εμπνεύστηκαν το όνομα Onirama, που στην ουσία σημαίνει «Τα όνειρά μας» και έτσι έμεινε ως τελική ονομασία του συγκροτήματος.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη 16 Ιουνίου 1978 και είναι Έλληνας!

Θοδωρής Μαραντίνης: Αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο! Η νύφη έκλεψε την παράσταση!

Είδαμε μερικές αδημοσίευτες φωτογραφίες από το γάμο και η νύφη έκλεψε σίγουρα την παράσταση! Τις δημοσίευσε ο Θοδωρής Μαραντίνης

Μία ανατρεπτική δημοσίευση έκανε ο αγαπημένος τραγουδιστής μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram. Μοιράστηκε φωτογραφίες από τον γάμο που τον συγκίνησε…

Συγκεκριμένα, η 24η Νοεμβρίου είναι η μέρα της επετείου των γονιών του Θοδωρή Μαραντίνη και επί τη ευκαιρία, ο τραγουδιστής θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους φωτογραφίες από το γάμο.

Η μητέρα του ήταν σίγουρα αυτή που τράβηξε τα βλέμματα με την ομορφιά της και το εντυπωσιακό νυφικό της, ενώ ο πατέρας του είναι ίδιος με εκείνον!

Δείτε τις φωτογραφίες!

Γάμος ΜαραντίνηςΘοδωρής Μαραντίνης φωτογραφίες