Ελένη Μενεγάκη: Κανείς δεν έχει γράψει την καταγωγή της! Πρώτη φορά στην δημοσιότητα…

Δεν είναι καθόλου αυτό που φαίνεται!

Κανείς δεν έχει γράψει την καταγωγή της Ελένης Μενεγάκη! Πρώτη φορά στην δημοσιότητα με ντοκουμέντα και λεπτομέρειες!

Η Ελένη Μενεγάκη είναι τηλεπαρουσιάστρια, επιχειρηματίας και πρώην ηθοποιός. Είναι ευρέως γνωστή για την παρουσίαση πρωινών τηλεοπτικών εκπομπών στην ιδιωτική τηλεόραση.

Ξεκίνησε τη καριέρα της ως παρουσιάστρια το 1991, από το κανάλι MEGA και την εκπομπή, «Κοκτέιλ», στο πλευρό του Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη. Έπειτα, το 1992, έκανε ένα πέρασμα από τις σειρές «Αχ Ελένη» και «Τα Μπακούρια» ενώ συμμετείχε και στο τηλεπαιχνίδι «Mega Banca» ως συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Πολυχρονίου για δύο σεζόν.

Το 1995, υπέγραψε συμβόλαιο με το κανάλι ΑΝΤ1 και πρωταγωνίστησε για μια σεζόν στη σειρά «Πάτερ ημών» μαζί με τον Κώστα Καρρά. Επίσης, ξεκίνησε να παρουσιάζει την ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινός καφές», η οποία την ανέδειξε ως παρουσιάστρια και κράτησε δέκα χρόνια. Παράλληλα παρουσίαζε και τα «Καλλιστεία ΑΝΤ1» ενώ έκανε guest στις σειρές «Καραμπόλα» (1997) και «Νταντά για όλες τις δουλειές» (1998).

Το 2005, πήρε μεταγραφή για το κανάλι ALPHA και ανέλαβε τη παρουσίαση της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής «Καφές με την Ελένη», η οποία ολοκληρώθηκε σε έξι σεζόν. Από το 2011 μέχρι σήμερα, παρουσιάζει την μεσημεριανή ψυχαγωγική εκπομπή «Ελένη» ενώ έχει εμφανιστεί ως guest στις σειρές «Από άλλο ανέκδοτο» (2014) και «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» (2017).

Γεννήθηκε στις 29 Οκτωβρίου 1969 στην Αθήνα και μεγάλωσε στον Κολωνό Αττικής (αν και κατάγεται από το Ηράκλειο Κρήτης).

Ελένη Μενεγάκη: Κι όμως η πραγματική της ηλικία δεν είναι αυτή που σκέφτεστε! Εδώ η αλήθεια!

Εδώ η αλήθεια για την Ελένη Μενεγάκη και την ηλικία της! Κι όμως δεν είναι αυτή που φαντάζεστε όταν βλέπετε το πρόσωπο της παρουσιάστριας!

Είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες εδώ και χρόνια στην ελληνική τηλεόραση και όπως φαίνεται έχει σύμμαχο τον χρόνο αφού δεν μεγαλώνει καθόλου!

Ελένη Μενεγάκη: Κι όμως η πραγματική της ηλικία δεν είναι αυτή που σκέφτεστε! Εδώ η αλήθεια!

Πολλοί, αν τους ρωτήσεις “Πόσο την κάνετε;” από αυτό που βλέπουν θα σου πουν γύρω στα 35-40! Η πραγματικότητα όμως είναι άλλη!

Η παρουσιάστρια του ALPHA είναι γεννηθείσα 29 Οκτωβρίου 1969 κι όσο κι αν δεν της φαίνεται, όσο κι αν μικροδείχνει κοντεύει να φτάσει τα 50! Συγκεκριμένα είναι 49 ετών!