Γιώργος Τσαλίκης: Το παρασκήνιο της κόντρας με την Άντζελα – Δεν σέβεται την ιστορία της

Ο τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και μεταξύ άλλων σχολίασε τη συμπεριφορά της Άντζελας Δημητρίου – «Την αγαπώ, αλλά μερικές φορές δεν σέβεται την ιστορία της»

Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε ο τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην κόντρα που είχε τις προηγούμενες μέρες με την Άντζελα Δημητρίου. Οι δύο τραγουδιστές θα συνεργάζονταν φέτος σε νυχτερινό κέντρο, με την Άντζελα Δημητρίου να αποχωρεί ξαφνικά από το σχήμα. Σύμφωνα με τον Τσαλίκη όταν οι δυο του συναντήθηκαν τυχαία σε μία θεατρική παράσταση και οι τηλεοπτικές κάμερες τους πέτυχαν στον φουαγιέ, η Άντζελα δεν δέχτηκε να φωτογραφηθεί μαζί του. Μάλιστα γύρισε την πλάτη της επιδεικτικά, με το σκηνικό να έχει καταγραφεί στην κάμερα. Τότε, ο τραγουδιστής είχε δηλώσει: «Εγώ στη ζωή μου, 20 χρόνια, καραγκιοζιλίκια δεν έχω κάνει ποτέ! Δεν θα κάνω τώρα».

Ο Γιώργος Τσαλίκης εξήγησε στην Ελεονώρα Μελέτη όλο το παρασκήνιο της αποχώρησης της Δημητρίου από το σχήμα, αλλά και το τι ακριβώς συνέβη ανάμεσά τους. «Το θέμα έπαιξε εμετικά, σε βαθμό που αισθάνθηκα άσχημα. Γιατί εγώ δεν έχω 20 χρόνια απασχολήσει ξανά με τέτοιο θέμα. Αν η Άντζελα είχε σηκώσει το χέρι της και με είχε πάρει τηλέφωνο, θα είχε λυθεί αμέσως το θέμα. Γύρισε και είπε ότι είπα ψέματα ότι την πήρα τηλέφωνο, ενώ πήρα τη μάνατζέρ της και της είπα ότι αυτά είναι γελοιότητες, μαρκίζες και αφίσες. Εμένα αυτό μου μετέφερε η επιχείρηση και αυτό μου μετέφερε και η πλευρά της Άντζελας. Το γλυκό δε χάλασε πουθενά. Τη συμφωνία την έκανε η Άντζελα με την επιχείρηση. Η μάνατζέρ της μου μίλησε μόνο για την αφίσα και της είπα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, να το λήξουμε τώρα. Και μου είπε ότι έχει θιχτεί πολύ η Άντζελα» ανέφερε ο Γιώργος Τσαλίκης.

giorgostsalikis.png

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε και για το περιστατικό στο θέατρο. «Έγινε κι ένα περιστατικό στο θέατρο που το θεωρώ ατυχές από την πλευρά της Άντζελας. Η μάνατζέρ της μου είπε ότι είδε ένα προσχέδιο από τις δύο αφίσες και θίχτηκε. Εγώ είπα την επόμενη μέρα να βρεθούμε όλοι μαζί και δεν το θέλανε. Στεναχωρήθηκα με την αντίδρασή της στο θέατρο. Η Άντζελα είπε ότι δεν γίνεται να χτίζεις καριέρες συζητώντας για άλλους, ενώ εκείνη έκανε το σκηνικό μπροστά στις κάμερες. Μιλήσαμε εκεί και όταν είπε ο φωτογράφος “να σας δω” και η Άντζελα νεύμα όχι κι έφυγε, έμεινα… να μην πω τη λέξη τώρα. Αυτά είναι βλακώδη πράγματα… Βγες και πες ότι αυτή είναι η αλήθεια. Αν δεν θέλει η Άντζελα, να βγει η μάνατζέρ της. Θίχτηκε γιατί ήταν δεύτερο όνομα στη μία πλευρά της αφίσας. Εγώ δεν επιζητώ δημοσιότητα, είπα μόνο την αλήθεια. Εγώ την Άντζελα τη σέβομαι και την αγαπώ. Μερικές φορές εκείνη δεν σέβεται την ιστορία της».