Γιώργος Λιάγκας: «Οι οπαδοί του Snik απείλησαν ότι θα με μαχαιρώσουν» (vid)

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ έκανε κάποιες ιδιαίτερες παρασκηνιακές αποκαλύψεις από την κόντρα του με τον γνωστό ράπερ

Πριν από λίγες ημέρες ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του σχολίασε τη συμπεριφορά του Snik και των φίλων απέναντι στη ρεπόρτερ του «Πρωινού», Μαίρη Αρώνη.

«Της φέρθηκε απίστευτα. Εγώ θεωρώ πως αυτοί οι άνθρωποι θεωρούν πως όσο πιο αγενείς είναι τόσο πιο μάγκες θα γίνουν. Η αγένεια προς μία εκπρόσωπο των ΜΜΕ… Θεωρεί αυτός ο τύπος… μην τον χαρακτηρίσω τώρα. Και δεν είναι και ωραίος γκόμενος. Τι του βρήκε η Ηλιάνα; Την αγένεια εγώ τη βλέπω. Είναι αγενής. Φοβάται τις κάμερες; Σιγά τον Κάνιε Γουέστ της Ελλάδας. Μη χέσ…ουμε κιόλας. Άντε, ο κάθε τίποτα νομίζει πως έχει υπόσταση στην Ελλάδα. Ο κύριος τίποτα. Σιγά, ρε, μην αποκαλύψουμε το μεγάλο μυστικό του τεράστιου καλλιτέχνη. Έβγαλε η μύγα κωλ… και έχ…ε τον κόσμο όλο. Αμάν πια. Έχει πέντε φρουρούς. Αισθάνονται όλοι. Δεν θέλω να ασχολούμαι άλλο με τον κύριο. Τα φιλάκια μας στην Ηλιάνα και μπράβο για την επιλογή της» είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ.

Στη συνέχεια, ο Snik απάντησε μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Instagram, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία με τον Γιώργο Λιάγκα, του οποίου είχε καλύψει το πρόσωπο με ένα σαλιγκάρι-emociton σχολιάζοντας: «gimnosaLIAGKAS».

aaa.png

Το μεσημέρι της Πέμπτης (7/11), ο Γιώργος Λιάγκας έκανε κάποιες ιδιαίτερες παρασκηνιακές αποκαλύψεις από την κόντρα του με τον γνωστό ράπερ. «Είχαμε πει ότι ήταν αγενής μπροστά στις κάμερες και μετά ανέβασε αυτός μια φωτογραφία μου με έδειχνε στην παραλία, έβαλε ένα σαλιγκάρι στο κεφάλι μου και με έλεγε γυμνοσάλιαγκα. Εγώ γέλασα, δεν με πείραξε καθόλου, γιατί έχω χάσει και 10 κιλά από τότε. Μου έστειλαν μετά απειλητικά μηνύματα οι οπαδοί του ότι θα με σκοτώσουν, θα με μαχαιρώσουν».