Γιάννα Αγγελοπούλου: Είναι ψέμα ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες μας χρεοκόπησαν, άφησα 135 εκατ. ευρώ στην τράπεζα

Για την επιτροπή «Ελλάδα 2021» και την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, μίλησε η Γιάννα Αγγελοπούλου.

Η πρόεδρος της επιτροπής, έδωσε συνέντευξη στον ΣΚΑΪ, όπου τόνισε μεταξύ άλλων, πως για την ίδια το να φέρει εις πέρας αυτή την αποστολή, είναι μεγαλύτερη πρόκληση από αυτή που είχε το 2004 με τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Για μένα είναι μεγαλύτερη πρόκληση το 2021 από το 2004», είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως «ο πρωθυπουργός έχει πολλά όνειρα για την επέτειο, αλλά κι εμείς είμαστε εδώ για να πραγματοποιήσει ο κάθε Ελληνας τα δικά του όνειρα». Η κα. Αγγελοπούλου απέφυγε να δώσει λεπτομέρειες για το γενικό πλάνο των εκδηλώσεων, τονίζοντας πως ότι γίνει, θα γίνει με μέτρο, σε ερώτηση που της έγινε για το κόστος του όλου εγχειρήματος. Πρέπει να τονιστεί πως η ίδια θα εργαστεί χωρίς μισθό στο συγκεκριμένο πρότζεκτ.
Θέλουμε τους πάντες μέσα, μικρούς και μεγάλους

«Η υπόθεση αυτή είναι τόσο μεγάλη που μας ξεπερνάει», είπε η κα Γιάννα Αγγελοπούλου, προσθέτοντας ότι «τους θέλουμε όλους μέσα, μικρούς μεγάλους. Ο σκοπός της γιορτής δεν είναι μια παρέλαση, αλλά να μας βοηθήσει να δούμε τι έγινε, χωρίς ένα ενιαίο αφήγημα», είπε μεταξύ άλλων.

«Με μέτρο θα προχωρήσουμε σεβόμενοι τις καταστάσεις και τα γεγονότα. Καταλαβαίνω και αισθάνομαι τα προβλήματα του κόσμου. Σκοπός μας είναι μετά την αυτογνωσία και την αυτοεκτίμηση του Ελληνα, να έρθει και η αυτοπεποίθηση ώστε να ανοίξουμε τον δρόμο μας σαν χώρα», σημείωσε, λέγοντας επίσης πως καιρό ήθελε να κάνει κάτι για την Ελλάδα.
Πηγή: iefimerida.gr