Βούιξε η Ελληνική showbiz: Κορυφαίος τραγουδιστής μπλεγμένος άσχημα στα ναρκωτικά. Θρίλερ η ζωή του

Κορυφαίος τραγουδιστής μπλεγμένος στα ναρκωτικά.

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως και αφορούν πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή, ο οποίος έχει μπλέξει άσχημα με τα ναρκωτικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο συγκεκριμένος τραγουδιστής, όχι απλά έχει μπλέξει, αλλά όλη η πιάτσα γνωρίζει πως η κατάστασή του έχει φτάσει στο απροχώρητο με τον ίδιο να αναζητά τρόπο να ξεφύγει από τον εθισμό του.

Ο λόγος για αγαπημένο “όνομα” της νυχτερινής Αθήνας, μιας και ήταν πρώτο όνομα στο μαγαζί που εμφανιζόταν το χειμώνα, ενώ η νεαρή του ηλικία σε συνδυασμό με την πέραση που έχουν τα τραγούδια τον έχουν κάνει έναν τραγουδιστή με τις περισσότερες κατακτήσεις στο γυναικείο φύλο, ενώ ο ίδιος τελευταία έχει απασχολήσει και για την προσωπική του ζωή.

Μάλιστα οι μαρτυρίες που έρχονται στο φως σοκάρουν καθώς ο συγκεκριμένος τραγουδιστής φέρεται να αναζητά την… δόση του ακόμα και σε στέκια στο κέντρο της Αθήνας αφού δεν μπορεί “λεπτό” χωρίς να “φτιαχτεί”.

Φυσικά, το όνομά του δεν μπορεί να βγει στην φόρα, παρα μόνο αν ο ίδιος θελήσει να μιλήσει ανοικτά για την περιπέτεια που βιώνει.