«“Έπινα” ναρκωτικά στο Λύκειο», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός Γιάννης Νιάρος

«Οι γονείς μου δεν τρελάθηκαν τότε. Ήταν όπως κάθε γονιός που είναι λίγο πιο μπροστά που σου λέει ότι “εντάξει τώρα το παιδί, είναι η ηλικία να τα κάνει, για να μην τα κάνει αργότερα”… Όλα πήγαν καλά», είπε ο ηθοποιός

Μπορεί το όνομα Γιάννης Νιάρρος να μην μας λέει κάτι είναι όμως ο ηθοποιός που κέρδισε πέρσι το βραβείο Χορν. Ο 28χρονος σε συνέντευξή του αποκάλυψε πως το πιο επαναστατικό πράγμα που έχει κάνει είναι ότι πήρε ναρκωτικά στο Λύκειο.

«Τα μωράκια όταν με έβλεπαν κλόουν, έκλαιγαν, αλλά δεν κλονίστηκα. Ήξερα ότι δεν ήμουν για μωρά. Με το βραβείο Χορν μου έδωσαν 3.000 ευρώ και πήρα ένα τροχόσπιτο. Ήμουν επαναστάτης φλώρος όπως είναι όλοι οι κολεγιόπαιδες, επαναστάτης ως εκεί που με παίρνει. Το πιο επαναστατικό ήταν ότι άρχισα να “πίνω” ναρκωτικά στο Λύκειο και ότι έπαψα να πηγαίνω στα κυριλέ νησιά και πήγαινα στην Ικαρία. Οι γονείς μου δεν τρελάθηκαν τότε. Ήταν όπως κάθε γονιός που είναι λίγο πιο μπροστά που σου λέει ότι “εντάξει τώρα το παιδί, είναι η ηλικία να τα κάνει, για να μην τα κάνει αργότερα”… Όλα πήγαν καλά».

https://youtu.be/129uKBrkXEA?t=2