ΣΥΡΙΖΑ: «Χωρίς όρια η υποκρισία της ΝΔ»

Για υποκρισία αναφορικά με την υπόθεση των αυθαιρέτων,  κατηγόρησε  την ΝΔ ο ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου.

Σύμφωνα με την Κουμουνδούρου, η ΝΔ βυθίζεται στην ανυποληψία και την ανευθυνότητα, επικαλούμενη τις δηλώσεις της κυρίας Σπυράκη ότι ο κ. Μητσοτάκης ζητούσε κατεδάφιση αυθαιρέτων από το 2007. « Λίγες μέρες πριν, ο κ. Βορίδης δήλωνε ότι η Ελλάδα έχει παντού αυθαίρετα, δεν είναι το Μονακό ή η Ελβετία, και δεν πρέπει να αναζητηθούν στη δόμηση οι αιτίες της καταστροφής», προσθέτει η ανακοίνωση.

«Τελικά τι από τα δύο ισχύει; Και πόσο θα συνεχιστεί η σπέκουλα και η προπαγάνδα της ΝΔ για την τραγωδία;», ρωτά ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά, το σχόλιο που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου αναφέρει:

«Η υποκρισία της ΝΔ πραγματικά ξεπερνάει κάθε όριο. Κάθε μέρα που περνάει βυθίζεται περισσότερο στην ανυποληψία και την ανευθυνότητα. Σήμερα η κ. Σπυράκη με περίσσιο θράσος δήλωσε ότι ο κ. Μητσοτάκης ζητούσε από το 2007 κατεδάφιση των αυθαιρέτων. Λίγες μέρες πριν, ο κ. Βορίδης δήλωνε ότι η Ελλάδα έχει παντού αυθαίρετα, δεν είναι το Μονακό ή η Ελβετία, και δεν πρέπει να αναζητηθούν στη δόμηση οι αιτίες της καταστροφής.

Τελικά τι από τα δύο ισχύει; Και πόσο θα συνεχιστεί η σπέκουλα και η προπαγάνδα της ΝΔ για την τραγωδία;»

Facebook Comments
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ