Παπαχριστόπουλος: «Είναι δυνατόν να λέμε ότι θα ρίξουμε την κυβέρνηση; Μας ακούν οι αγορές»

Με αρκετές εντάσεις, ως συνήθως, ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ με τον Θανάση Παπαχριστόπουλο να «μαλώνει» τον Πάνο Καμμένο, επειδή κάθε λίγο και λιγάκι απειλεί πως θα ρίξει την κυβέρνηση, αν τα πράγματα δεν εξελιχθούν ομαλά στην ΠΓΔΜ… «Ποια εικόνα δίνουμε στις αγορές; Η κ. Γεννηματά και ο κ. Μητσοτάκης ας λένε ό,τι θέλουν, εμείς» τόνισε χαρακτηριστικά.

Η συνεδρίαση της ΚΟ των Ανεξαρτήτων Ελλήνων έφερε ξανά στην επιφάνεια τις προβληματικές σχέσεις μεταξύ του Θανάση Παπαχριστόπουλου και του Κώστα Κατσίκη. Οι δύο βουλευτές των ΑΝΕΛ είχαν έναν έντονο καβγά κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης και ο Κώστας Κατσίκης κατήγγειλε τον συνάδελφό του πως δεν τον στήριξε όταν είχε κάνει δηλώσεις για τους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς και είχε προτείνει να υπάρξει ανταλλαγή με παράκαμψη της ελληνικής και της τουρκικής Δικαιοσύνης.

Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος απάντησε πως κανονικά όχι μόνο δεν έπρεπε να στηριχθεί για αυτές τις δηλώσεις ο κ. Κατσίκης, αλλά θα έπρεπε και να απολογηθεί. Ο καβγάς όμως δεν έμεινε εκεί, αφού ο κ. Κατσίκης κατηγόρησε τον κ. Παπαχριστόπουλο ότι επίσης δεν τον στήριξε όταν παραπέμφθηκε στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής για τις δηλώσεις που είχε κάνει κατά των ομόφυλων ζευγαριών στη συζήτηση του συμφώνου συμβίωσης.

 

Facebook Comments
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ