Παντρεμένη τηλεπαρουσιάστρια ψάχνει το επόμενο αμόρε

του ΣΤΑΥΡΟΥ ΖΑΓΚΑΝΑ

Προωθεί την εικόνα της ατσαλάκωτης, αφού καταφέρνει να διατηρείται σε άψογη φόρμα παρά τα χρονάκια της. Παντρεμένη, με μεγάλα παιδιά, παρουσιάστρια πρώτης γραμμής που τους τελευταίους χειμώνες μπαίνει στα σπίτια μας με μία από τις πιο δημοφιλείς εβδομαδιαίες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης…

Ο κρυφός δεσμός της με επίσης παντρεμένο επιχειρηματία, από τους κορυφαίους στον τομέα του, ήταν η αιτία για την οποία ήρθε η κρίση στον γάμο της, τροφοδοτώντας με πληροφορίες περί διαζυγίου εφημερίδες, περιοδικά και μεσημεριανές εκπομπές.
Θα μπορούσαν να έχουν ζήσει έναν θυελλώδη έρωτα μαζί αν εκείνος δεν ήταν τόσο σοβαρός και συγκρατημένος και δεν την καλούσε, απ’ ό,τι αποδείχθηκε, μόνο για την καλή της… παρέα! Οι συναντήσεις τους έδιναν κι έπαιρναν σε ξενοδοχείο πασίγνωστης αλυσίδας στην κεντρική Ελλάδα, και εκείνη, αν και το έπαιζε «άνετη» και δήλωνε απλή λάτρισσα του καλού σεξ, πάντα περίμενε να ακούσει από τα χείλη του μια κουβέντα που θα πήγαινε παρακάτω αυτό που είχαν…

Είναι γεγονός ότι αυτή η σχέση την αναζωογονούσε και την κρατούσε σε εγρήγορση. Ο άνδρας αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο μπήκε στη διαδικασία να «ανανεώνει» το πρόσωπό της σχεδόν με την ίδια συχνότητα που ανανέωνε και την γκαρνταρόμπα της, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις στην υγεία της, αλλά και για το κόστος! Άλλωστε, εκτός από την περιουσία του άνδρα της, επίσης επιχειρηματία, είχε, και έχει, τα δικά της διόλου ευκαταφρόνητα έσοδα, αφού η εκπομπή της σημειώνει συχνά ρεκόρ στα νούμερα τηλεθέασης!

Και γιατί όλα αυτά σε χρόνο παρελθοντικό; Γιατί το τέλος αυτής της σχέσης γράφτηκε χωρίς να ακολουθηθεί κανένα από τα πιθανά σενάρια που είχαν περάσει από το μυαλό της όταν εκείνος έφυγε από τη ζωή, αναπάντεχα μεν, χορτάτος δε!
Η παρουσιάστριά μας χρειάστηκε αρκετές εβδομάδες για να ξεπεράσει το αρχικό σοκ – ναι, εβδομάδες ήταν, ούτε μήνες, ούτε χρόνια… Μάλλον θεώρησε ότι η απώλεια του μεγάλου πάθους που είχε ζήσει δεν ήταν κάτι σημαντικό στο τέλος προκειμένου να συνεχίσει να πενθεί. Άλλωστε, έχει και σύζυγο και παιδιά. Δεν γίνεται να φορά… μαύρα συνέχεια. Θα προκαλέσει εντυπώσεις και θα δημιουργήσει ερωτήματα. Μετά από όλα αυτά η εν λόγω κυρία γρήγορα συνειδητοποίησε ότι η ζωή δεν μπορεί να περιμένει, κυρίως όταν είσαι διάσημη και «περνάει ακόμη η μπογιά σου…» – οριακά, αλλά περνάει!

Ξεκίνησε η αναζήτηση

Κι έτσι, η λαμπερή, στυλάτη -με τον τρόπο της- γυναίκα μόνη ψάχνει ξανά… Το σίγουρο είναι ότι δεν ψάχνει ό,τι κι ό,τι. Αναζητεί σύντροφο που να μπορεί να σταθεί δίπλα της και να έχει κοινωνικό στάτους που να της δίνει την υπόσταση που νομίζει ότι έχει. Απαραίτητη προϋπόθεση, βέβαια, είναι να είναι ευκατάστατος, καθώς τα έξοδα παράστασης είναι πολλά και η ζωή που θέλει να ζει είναι παραμυθένια. Και, τέλος, πρέπει να είναι κοντά στα 50, μιας και η συγκεκριμένη τηλεπαρουσιάστρια είναι πολύ αθλητική και δεν το κρύβει. Ως αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης, ζητάει κάποιον σχεδόν συνομήλικό της που να αντέχει πολλές ώρες… πάθους και τρέλας.

Η αλήθεια είναι, πάντως, ότι μέχρι στιγμής η συγκεκριμένη δεν έχει δείξει ενδιαφέρον για άντρες μικρότερης ηλικίας. Προτιμά συνομηλίκους της, αφού, όπως δηλώνει στο φιλικό της περιβάλλον, δείχνει τουλάχιστον δέκα χρόνια μικρότερη από την πραγματική της ηλικία. Κι αυτό είναι αλήθεια γιατί προσέχει τη διατροφή της, τη σιλουέτα της, την εμφάνισή της, ενώ έχει και πάθος με τον αθλητισμό, που τη βοηθά να διατηρείται σε άψογη φόρμα. Τώρα, αν στο μεσοδιάστημα της αναζήτησης του τέλειου συντρόφου, όπως τον έχει αυτή στο μυαλό της, της πέσει και κανένας πιτσιρίκος, ίσως να τον «ροκανίσει», έτσι για να περάσει η ώρα, να ζήσει την εμπειρία και για να διατηρείται σε καλή σεξουαλική φόρμα.

Προς το παρόν, πάντως, δεν έχει μαθευτεί κάτι. Αν βέβαια τη στιγμή που διαβάζετε τούτες τις γραμμές είναι ακόμη μόνη και δεν έχει καπαρώσει ήδη κάποιον των προδιαγραφών της, θα το μάθουμε σύντομα! Το θέμα είναι μην το μάθει ο άντρας της και λάβει κι αυτός… μέτρα εναντίον της. Και θα έχει και δίκιο, γιατί στις δημόσιες εμφανίσεις η εν λόγω κυρία το παίζει πολύ παντρεμένη και πολύ της οικογένειας. Βέβαια, η ζωή έχει διδάξει τους πάντες ότι «τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι». Όλοι όσοι δηλώνουν και διατυμπανίζουν την οικογενειακή τους γαλήνη και ευτυχία αυτοί είναι οι πιο επίφοβοι να την κάνουν τη… ζημιά.

Facebook Comments
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ