Μαθήματα φλερτ από ερωτύλο τραγουδιστή

Ανά διαστήματα θα σας παραθέτουμε quiz σχετικά με ειδήσεις και «κουτσομπολιά» που μαθαίνουμε ή μας μεταφέρουν αξιόπιστες πηγές. Αυτή τη φορά, όμως, θα μοιραστούμε μαζί σας αυτό που βίωσε σε ανύποπτο χρόνο ένα από τα μέλη της συντακτικής ομάδας της «ΜΠΑΜ».

Είναι από τους πιο δημοφιλείς τραγουδιστές της γενιάς του και, μάλιστα, ιδιαίτερα πετυχημένος. Έχει γράψει πολλά… χιλιόμετρα στις αθηναϊκές πίστες, ξεσηκώνοντας τον γυναικείο πληθυσμό, που τον προτιμά για bachelorette party, ενώ δεκάδες κοριτσόπουλα κάνουν ουρά έξω από το καμαρίνι του για ένα αυτόγραφο και μία selfie. Είναι παντρεμένος αρκετά χρόνια και μάλιστα έχει ένα παιδί, αλλά στον καλλιτεχνικό χώρο είναι κοινό μυστικό ότι… παίζει το ματάκι του!

Πρόσφατα, λοιπόν, ο συγκεκριμένος τραγουδιστής έφτασε με ταξί (!) σε θέατρο της Αθήνας – για να απολαύσει την παράσταση νομίζαμε αρχικά. Εκεί συνάντησε μια παλιά του… γνώριμη -πολύ όμορφη, ομολογουμένως- και άρχισε ένα έντονο επικοινωνιακό παιχνίδι α λα φλερτ.

Κι ενώ κανένας δεν θέλησε να τους ενοχλήσει, φαινόταν άλλωστε ότι είχαν πολλά και… σημαντικά να πουν, έκπληξη προκάλεσε το γεγονός ότι σαν χτύπησε το τρίτο κουδουνάκι, μπήκαν στην αίθουσα και κάθισαν στην ίδια σειρά αφήνοντας μία κενή θέση ανάμεσά τους!

Ο συνάδελφος δημοσιογράφος της «ΜΠΑΜ», του οποίου δεν γνώριζαν την ταυτότητα, για κακή τους τύχη θεώρησε σωστό και… δημοσιογραφικά «λαχείο» να καθίσει δίπλα στον τραγουδιστή, μη γνωρίζοντας αρχικά ότι κόβει την επικοινωνία του σταρ με την εντυπωσιακή γυναίκα…  Κι εκεί άρχισαν τα δύσκολα για τον τραγουδιστή, που, όντας όμως ιδιαίτερα κοινωνικός, και καθώς δεν μπορούσε να πει ανοιχτά «ενοχλείς», έπιασε την κουβέντα στον συνάδελφο και… καλά δίνοντάς του συμβουλές για το πώς να την πέφτει σε ωραίες γυναίκες, όπως θα ήθελε να κάνει και εκείνος στην αιθέρια ύπαρξη παραδίπλα.

Κουβέντα στην κουβέντα, γελάκι στο γελάκι, ο δημοσιογράφος μας έβγαλε λαβράκι που κατάλαβε πως θα γινόταν και… τσιπούρα αν προσφερόταν να αλλάξει θέση με τον τραγουδιστή, αφού έτσι θα μπορούσε να το καταγράψει… εν δράσει! «Σας πειράζει να κάτσω εγώ από την έξω πλευρά, γιατί πρέπει να αποχωρήσω πριν τελειώσει η παράσταση;» είπε ευγενικά ο ρεπόρτερ, και ο τραγουδιστής μόνο που δεν πέταξε… γαρύφαλλα!

Τρεις φορές επενέβη η ηλικιωμένη κυρία στην πίσω σειρά με ένα μακρόσυρτο «σσς!» προκειμένου να συνετίσει την παλιά γνώριμη που γελούσε πονηρά και ηχηρά κάθε φορά που ο τραγουδιστής τής ψιθύριζε κάτι στο αυτί… Στο τρίτο «σσς» ο τραγουδιστής έκλεισε στην παλάμη του το χέρι της διπλανής του, για να μετριάσει δήθεν την ντροπή που ένιωσε από τις συνεχείς παρατηρήσεις, και δεν το άφησε μέχρι το τέλος της παράστασης που χρειάστηκε να χειροκροτήσει!

Κατά την αποχώρηση ο τραγουδιστής κρατούσε τη γυναίκα από τη μέση, και καλά για προστασία από το πλήθος… Βγαίνοντας έξω, αντιλαμβανόμενος ότι τον κοιτούν είπε σχεδόν φωναχτά «Έλα να σε πάω μέχρι το αυτοκίνητο πριν βρω ταξί» και την ακολούθησε στρίβοντας στη σκοτεινή κάθετη οδό όπου υποτίθεται ότι είχε παρκάρει εκείνη…

Για το επόμενο μισάωρο που ο δημοσιογράφος της «ΜΠΑΜ» κάθισε στο πεζοδρόμιο χαζεύοντας δήθεν τις αφίσες του θεάτρου, ο τραγουδιστής μας δεν βγήκε στον κεντρικό δρόμο για να σταματήσει κάποιο ταξί…

Το «μικρόβιο»

Τελικά, είναι μερικοί άνθρωποι οι οποίοι δεν αλλάζουν με τίποτα… Μπορεί να έχουν παντρευτεί, μπορεί να έχουν μια ντουζίνα παιδιά, αλλά αν έχουν το «μικρόβιο», δύσκολα μπορούν να τιθασεύουν την… αρρώστια τους. Μια από αυτές τις περιπτώσεις είναι και ο παραπάνω τραγουδιστής, ο οποίος χρησιμοποιεί στο έπακρο την αναγνωσιμότητα που του δίνει το επάγγελμά του προκειμένου να «σπάσει» το ρεκόρ των 4.000 του Γιάννη Σπαλιάρα. Βέβαια, καλό είναι να μάθουν οι κάθε είδους τέτοιοι «τραγουδιστές» ότι η ανασφάλεια που νιώθουν ως άνδρες δεν καλύπτεται με μια γυναίκα της μια νύχτας, όπως και η επιβεβαίωση που τυχόν αναζητούν μέσα από τις εφήμερες σχέσεις επίσης δεν έρχεται μέσα από τέτοιες καταστάσεις. Όλα αυτά τα πολύτιμα συναισθήματα καλύπτονται μέσα από σχέσεις πολύχρονες, σχέσεις ζωής και από συντρόφους που έχουν αξία και που σου δίνουν αξία.

Και, τέλος, υπάρχει και η λαϊκή φράση «Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και η κακή του τύχη». Κάποια στιγμή θα τον «τσιμπήσει» η σύζυγος, και τότε τα πράγματα θα δυσκολέψουν για τον ίδιο και την οικογένειά του. Πόσες δικαιολογίες να βρεις για να καλύψεις το ψέμα σου.

Facebook Comments
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ