Λήστεψαν εξοχικό στη Ρόδο για να ξεχρεώσουν

Ένας 43χρονος Έλληνας και ένας συνομήλικός του αλλοδαπός «σήκωσαν» τον εξοπλισμό ενός εξοχικού στην Δημοτική Ενότητα Αφάντου της Ρόδου για να εξοφλήσουν τα χρέη τους.

Αφού «έγδυσαν» στην κυριολεξία το σπίτι, παρέδωσαν τη λεία τους σε έναν 52χρονο και έναν 31χρονο στους οποίους χρωστούσαν χρήματα!

Η λεηλασία του εξοχικού είχε γίνει στο διάστημα από τις 15 Σεπτεμβρίου ως τις 5 Οκτωβρίου, που οι ιδιοκτήτες του δεν βρίσκονταν εκεί. Οι δράστες είχαν αρπάξει όλο τον οικιακό εξοπλισμό του που αποτελούνταν από πλήθος ηλεκτρικών συσκευών και τις παρέδωσαν στους δανειστές τους, στα σπίτια των οποίων βρέθηκε το μεγαλύτερο μέρος τους, όταν εξιχνιάστηκε η κλοπή από τους αστυνομικούς του τμήματος Αρχαγγέλου.

Ο κλεμμένος εξοπλισμός αναγνωρίστηκε από τον ιδιοκτήτη του εξοχικού και του αποδόθηκε. Στην δικογραφία που σχηματίστηκε και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, οι δυο 43χρονοι κατηγορούνται για διακεκριμένη κλοπή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, ενώ ο 52χρονος και ο 31χρονος για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Facebook Comments
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ