Ειρήνη Λαγούδη: Ραγδαίες εξελίξεις – Έδωσε σήμα το κινητό της τηλέφωνο

-Η 44χρονη μητέρα βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της πριν από 8 μήνες

– Μέχρι σήμερα ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει το θάνατό της

– Οι συγγενείς της επιμένουν ότι δεν πρόκειται για αυτοκτονία

– Σε αυτό συνηγορεί και η -μέχρι σήμερα- «εξαφάνιση» του κινητού τηλεφώνου της

Οκτώ μήνες έχουν περάσει από το τραγικό φινάλε της 44χρονης μητέρας Ειρήνης Λαγούδη, η οποία βρέθηκε νεκρή και μισοκαμμένη στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου της, σε ερημική τοποθεσία, στην ευρύτερη περιοχή του Θέρμου.

Αυτό που παραμένει μυστήριο, είναι καταρχάς πώς έχασε τη ζωή της η 44χρονη ενώ μεγάλο ερώτημα αποτελεί για τους αστυνομικούς και το πού βρίσκεται το κινητό τηλέφωνό της. Και αυτό, το… εξαφανισμένο κινητό, είναι ένα από τα στοιχεία που «δείχνουν» ότι η γυναίκα δεν πρέπει να έβαλε τέλος μόνη της στη ζωή της. Γιατί αν κάποιος θέλει να αυτοκτονήσει άλλωστε, για ποιο λόγο να… εξαφανίσει το κινητό του τηλέφωνο;

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τα όσα είπε ο δικηγόρος της οικογένειας Βασίλης Ταουξής, όλο το καλοκαίρι ο Εισαγγελέας Αγρινίου έπαιρνε συνεχώς καταθέσεις. Κι αυτό γιατί, υπάρχει ένα νέο συγκλονιστικό στοιχείο. Άνδρες του FBI σε συνεργασία με τις ελληνικές αρχές βρήκαν ότι το κινητό της 44χρονης μητέρας έδινε σήμα στο Αιτωλικό, σε συγκεκριμένο σπίτι, ακόμα και μετά το θάνατό της!

Ποιος έχει στα χέρια του το κινητό της Ειρήνης Λαγούδη; Πώς κατέληξε σε αυτόν το τηλέφωνο της 44χρονης μητέρας;

Σε αυτά τα ερωτήματα ψάχνουν τώρα απαντήσεις οι αστυνομικοί… Κι επειδή πλέον υπάρχουν και ονόματα και διευθύνσεις, αυτό που απομένει είναι να υπάρξουν ποινικές διώξεις.

Όλο αυτό το διάστημα έχουν γίνει έρευνες για το κινητό της άτυχης γυναίκας, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Μέχρι αυτή τη στιγμή, οι αστυνομικοί δεν έχουν καταφέρει να πιάσουν στα χέρια τους τη συσκευή κινητού της Ειρήνης Λαγούδη, μέσω της οποίας μάλιστα, είχε επικοινωνήσει με την κόρη της, λίγο πριν εξαφανιστεί.

Facebook Comments
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ