Δεν θα υπάρχουν πια μέτρα και θα υπάρξουν αντίμετρα είπε στην ομιλία του ο Τσίπρας

Ότι δεν θα υπάρξουν πια μέτρα αλλά αντίμετρα υποστήριξε στην ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας κατά την έναρξη των εργασιών της.

Σύμφωνα με τον ίδιο θα διαψευστούν και όσοι κινδυνολογούν για περικοπές στις συντάξεις υποστηρίζοντας ότι «οι εταίροι μας, μας ακούνε πια γιατί έχουμε ανακτήσει την εμπιστοσύνη τους».
«Tα δύσκολα τα έχουμε αφήσει πίσω και τώρα έρχεται επιτέλους η ώρα να θρέψουμε τους καρπούς των κόπων μας και της μεγάλης προσπάθειάς μας να βγάλουμε τη χώρα από τα μνημόνια της λιτότητας και τη σκληρή περίοδο της κρίσης και της επιτροπείας» πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.

Ο Αλέξης Τσίπρας απαρίθμησε και τα μέτρα που θα υλοποιηθούν άμεσα κάνοντας λόγο για μείωση του ΕΝΦΙΑ, μείωση των ασφαλιστικών εισφορών των αγροτών, επιδότηση ενοικίου, καταβολή αναδρομικών σε ένστολους-πανεπιστημιακούς-γιατρούς, επιδότηση ασφαλιστικών εισφορών για νέους.

Στη συνέχεια επιτέθηκε σε όσους «εγχώριους παράγοντες που επιμένουν στις κινδυνολογικές προβλέψεις» ζητώντας τους «να είναι πιο προσεκτικοί για την δική τους αξιοπιστία».

«Κάποτε μας έλεγαν ότι αν δεν κάνουμε 4-5 μεγάλες ιδιωτικοποιήσεις δεν θα βγούμε στις αγορές, την άλλη μας είπαν ότι δεν μπορεί να υπάρχει καθαρή έξοδο από τα μνημόνια και ότι χρειάζεται πιστοληπτική γραμμή στήριξης, τώρα ζητούν να κοπούν εκ νέου στις συντάξεις που οι ίδιοι έκοψαν από άλλο πολιτικό ρόλο καμια 40αρια φορές» είπε ο Αλέξης Τσίπρας ζητώντας «να μιλάμε όταν πρέπει να μιλήσουμε όχι όταν δεν πρέπει».

Facebook Comments
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ